iPhone XR 2019 va avea Performante GSM mai bune

12

 

iPhone XR 2019 gsm

iPhone XR 2019 este anuntat cu o schimbare foarte importanta, mai exact performante GSM mult mai bune decat cele pe care le ofera in momentul de fata versiunea de pe piata. Conform unor detalii aparute astazi, iPhone XR 2019 urmeaza sa fie lansat cu tehnologia 4×4 MIMO pentru a oferi viteze de download mult mai bune decat versiunea actuala, similare cu cele ale iPhone XS.

iPhone XR 2019 va avea ceea ce exista acum in iPhone XS, doar ca un an mai tarziu, iar asta pentru ca Apple nu s-a gandit decat la bani, pe care acum ii pierde din cauza lacomiei. iPhone XR 2019 cu suport pentru tehnologia 4×4 MIMO poate oferi viteze de download de pe internet de pana la 1 Gbps, dar asta doar in retelele de telefonie care sunt compatibile.

iPhone XR 2019 cu un asemenea upgrade va fi cu siguranta mult mai bun decat iPhone XR, dar totul vine mult prea tarziu pentru clientii care in 2019 vor astepta 5G, nu tot 4G. Pentru Apple, asta conteaza mai putin, deoarece profitul dicteaza, iar daca iPhone XR 2019 va fi gandit tot ca modelul de anul acesta, atunci va fi, cel mai probabil, un esec la fel de mare.

The next-generation iPhone XR will feature a 4×4 MIMO antenna design. 4×4 MIMO, short for multiple-input, multiple-output, has the potential to significantly improve LTE transmission by increasing the number of data paths between cellular towers and a mobile device to four. Simply put, the next iPhone XR would feature four antennas, allowing for faster data speeds.

iPhone XR 2019 este programat pentru lansare in toamna anului viitor, iar in materie de noutati nu se stiu prea multe, separat de aceasta noua tehnologie, si o camera duala. iPhone XR 2019 ar trebui sa fie la fel de scump ca modelul vandut acum pe piata, insa multe se pot schimba pana in acel moment, iar Apple va dori cu siguranta sa recupereze pierderile de acum.