Fortnite. BUG URIAS cu care OMORI mult mai USOR

Fortnite. Iata ce bug urias a fost descoperit in jocul Epic Games, si cum poti omora mult mai usor inamicii din runde, chiar daca sunt in cladiri.

Fortnite bug

Fortnite. Un bug urias a fost descoperit in jocul celor de la Epic Games, el permitandu-le jucatorilor din lumea intreaga sa omoare oponentii mult mai usor, chiar si atunci cand trag prin peretii cladirilor. Vorbim despre un bug descoperit pentru arma numita Heavy Shotgun, cu putin antrenament orice jucator putand sa traga prin pereti cu ea si sa faca damage-ul pe care in mod obisnuit il fac doar daca ataca inamicii doar cand sunt fata in fata cu ei.

Fortnite. Structurile prin care se poate trage folosind acest bug sunt cele create de catre jucatori pentru a se proteja impotriva altor inamici, deci veti putea exploata aceasta problema doar prin acest mod. Bugul a fost descoperit de catre un jucator al Fortnite care a creat un zid pentru a se proteja impotriva altui jucator, insa a fost totusi omorat, desi in mod teoretic asta nu trebuia sa se intample.

Fortnite are un bug major care te lasa sa omori prin pereti

Heavy Shotgun Bug from FortNiteBR

Fortnite. Bugul poate fi exploatat doar daca arma este folosita dintr-un anumit unghi atunci cand se trage prin pereti, asa ca trebuie sa va antrenati putin inainte de a va putea folosi de el pentru a omora pe oricine doriti. Exploatarea acestui bug al Fortnite nu este chiar atata de usoara precum pare, si va trebui sa va chinuiti pentru a putea invata cum sa va folositi de el, insa trebuie sa aveti foarte multa rabdare, dar ar fi bine sa va grabiti, deoarece va disparea rapid.

Fortnite. Alta arma decat acel model de shotgun nu va putea fi folosita pentru ca bugul nu se aplica pentru altele, asa ca nu incercati sa il exploatati in vreun alt mod, pentru ca nu veti avea succes. Deocamdata cei de la Epic Games n-au inchis acest bug major al Fortnite, insa asta se va intampla cu siguranta in perioada urmatoare, asa ca daca nu incercati sa profitati de el chiar in acest moment, atunci cu siguranta veti regreta.