Digi Mobil. ULTIMELE Zile cu Abonamente si Telefoane la REDUCERE

Digi Mobil. O oferta foarte buna cu reduceri la abonamente si telefoane a intrat in ultimele zile, asa ca profita cat mai poti de preturile de nerefuzat.

Digi Mobil reducere

Digi Mobil. Luna ianuarie este aproape de final, iar impreuna cu ea se vor termina si reducerile care sunt disponibile in cadrul magazinelor fizice ale companiei Digi, care detine si operatorul de telefonie mobila. V-am mai spus despre aceasta oferta lansata de catre Digi Mobil inainte de Craciun, ea aducandu-le clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara telefoane la pret redus, si de a beneficia de o oferta speciala de portare din alte retele de telefonie.

Digi Mobil. Reducerile oferite de catre operator sunt disponibile exclusiv in cadrul magazinelor fizice din Romania, nu in cadrul magazinului online, deci nu puteti profita de oferta decat daca vizitati un magazin fizic. Aceasta oferta cu reduceri pentru telefoane mobile, preturi preferentiale pentru abonamente, si internet mobil gratuit, este disponibila la Digi Mobil doar pana in data de 31 ianuarie, cand urmeaza sa dispara complet, si sigur veti regreta ca n-ati profitat de ea.

Digi Mobil mai are doar doua zile cu o oferta speciala de care sa profiti

Digi Mobil. Reducerile pentru telefoane mobile variaza, nu sunt foarte mari, dar macar aveti sansa de a cumpara produsele in rate fara dobanda, asa ca doar esalonati o plata, fara a cheltui vreun ban in plus. Separat de asta, puteti primi reduceri de pana la 50% la abonamente timp de 6 luni la Digi Mobil, daca indepliniti conditiile pentru ca ea sa fie oferita, iar toti clientii primesc net nelimitat in reteaua 4G, care are acoperire in tot mai multe orase din Romania.

Digi Mobil. Aceasta este una dintre cele doua oferte pe care le are active in momentul de fata operatorul de telefonie mobila, celalalta vizand reduceri care sunt disponibile doar in magazinul online, dar nu cu la fel de multe beneficii. In momentul de fata, aceasta este una dintre cele mai bune oferte disponibile in randul operatorilor de telefonie mobila, mai ales ca exista si smartphone-uri premium care sunt incluse in promotie, asa ca profitati de ceea ce este oferit.