Digi Mobil. ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Un anunt foarte important pentru toti clientii a fost facut de catre operatorul de telefonie mobila detinut de RC S& RDS, iata ce trebuie sa stii.

Digi Mobil reduceri

Digi Mobil. Un anunt foarte important a fost facut astazi de catre operatorul de telefonie mobila pentru toti clientii din Romania, el venind cu doar cateva zile inainte ca oferta speciala de Craciun sa se termine. Mai exact, operatorul detinut de catre cei de la RCS & RDS are incepand de astazi noi telefoane mobile care sunt disponibile cu promotie exclusiv online, cei de la Digi Mobil avand o selectie foarte interesanta din care va puteti alege viitorul smartphone de top.

Digi Mobil. Conform operatorului, o serie noua de telefoane este disponibila in cadrul acestei campanii speciale oferita doar online, ele putand fi cumparate fara avans, dar si cu rate fara dobanda, deci aveti parte de promotii foarte bune. Telefoanele pe care Digi Mobil le are in oferta sunt deasemenea disponibile si cu diverse reduceri daca sunt cumparate din cadrul magazinului online, asa ca va puteti bucura de oferte extrem de bune, pentru o perioada limitata de timp.

Digi Mobil are noi telefoane de top in oferta promotionala

Digi Mobil reduceri telefoane

Digi Mobil. Oferta care este disponibila din 24 ianuarie se adreseaza doar clientilor care au deja contractat un serviciu ca Digi TV, sau Digi NET, cu cel putin 3 luni inainte, deci daca nu aveti aceasta vechime, nu puteti profita de oferta. Pentru a putea cumpara telefonul de la Digi Mobil, va trebui sa va logati in contul vostru Digi cand accesati website-ul companiei, iar din acel moment veti vedea foarte clar daca puteti beneficia de aceasta promotie, sau nu.

Digi Mobil. Printre telefoanele care sunt disponibile in cadrul acestei oferte se numara atat modele ieftine de la producatorii cunoscuti, cat si modele de top precum Huawei Mate 20 Pro, sau Samsung GALAXY Note 9. Din pacate nu exista si telefoane iPhone care sa faca parte din aceasta oferta a celor de la Digi Mobil, insa pentru cele mai scumpe exista reduceri si vi se va cere un avans, totul in functie de cat de scump este telefonul pe care-l cumparati.

Digi Mobil. Dupa cum va spuneam inca de la bun inceput, aceasta oferta este disponibila exclusiv in cadrul magazinului online, si desigur ca este limitata in timp, asa ca ar fi bine sa va grabiti pentru a profita de ea.