Google Chrome. Versiunea 72 aduce NOUTATI IMPORTANTE

Google Chrome. Versiunea 72 a celui mai popular browser pentru navigare pe internet a fost lansata astazi, si vine cu multe noutati importante pentru noi.

Google Chrome update 72

Google Chrome. Un nou update a fost lansat de catre compania Google pentru cel mai folosit browser de pe planeta in momentul de fata, versiunea 72 a programului sau fiind acum disponibila pentru toata lumea. Google Chrome este disponibil in versiunea 72 pe Windows, Linux, si Mac, iar prima schimbare este eliminarea sistemului de setare a Chromecast, aplicatia Google Home trebuind folosita pentru asta de acum, desi optiunea dea folosi aceste dispozitive inca e oferita.

Google Chrome. Separat de asta, meniul de setari pentru browser a fost modificat, astfel ca acum sectiunea Autofill, Auto-completare, are sectiuni separate pentru parole, metode de plata, adrese, si nu numai. Aceasta schimbare pentru Google Chrome este foarte buna, deoarece asa putem controla mult mai usor si mai simplu toate informatiile salvate pentru calculatoarele si conturile noastre, deci nu va trebui sa ne mai facem la fel de multe griji cu datele salvate acolo.

Google Chrome are update-ul 72 disponibil pe Windows, Mac si Linux

Google Chrome. In continuare, Google a implementat Web Autentication API pentru utilizatorii sai, acesta permitand folosirea cheilor de securitate pentru logarea in diverse conturi web mult mai usor. In cazul Google Chrome, acest sistem permite folosirea Windows Hello pentru autentificarea utilizatorilor online, adica scanarea fetei, sau scanarea amprentei pentru a avea acces securizat la conturile din website-urile pe care le acceseaza cel mai frecvent.

Google Chrome. Separat de acestea, exista imbunatatiri majore si pentru blocarea ferestrelor care se deschideau automat in pagini, Google facand o modificare care face mult mai eficienta impiedicarea deschiderii lor. Desigur ca impreuna cu acestea, versiunea 72 a Google Chrome aduce deasemenea imbunatatiri ale performantelor generale in timpul navigarii pe internet, dar si rezolvari ale multor probleme raportate de catre utilizatori pana in momentul lansarii sale.

Google Chrome. Versiunea 72 poate fi instalata direct din browser, prin accesarea meniului de setari, si a sectiunii About, cautarea actualizarii, si instalarea, facandu-se automat.