Samsung GALAXY S10. ASA ARATA Telefonul pe care NU il poti AVEA

Samsung GALAXY S10. Asa ARATA Telefonul pe care NU il poti avea, o noua imagine prezentand design-ul pregatit pentru produsele companiei coreene.

Samsung GALAXY S10 versiuni

Samsung GALAXY S10. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, noua serie de telefoane mobile va fi disponibila in 4 modele pentru clientii din lumea intreaga, iar asta inseamna ca va fi oferita o varietate destul de mare pentru clientii dornici sa le cumpere. Mai exact, pentru seria Samsung GALAXY S10 vom avea un mode Lite cu ecran de 5.8 inch, un model standard cu ecran de 6.1 inch, un model Plus cu ecran de 6.4 inch, si un model X, cu ecran de 6.7 inch.

Samsung GALAXY S10. Astazi avem ocazia de a vedea o imagine concept care ne prezinta intreaga serie de telefoane pe care coreenii o vor lansa pentru clientii din lumea intreaga, si va puteti face o idee cu privire la ele. Modelul X din seria Samsung GALAXY S10 este cel pe care nu-l vom putea cumpara vreodata in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o versiune 5G, care va fi vanduta doar in Coreea de Sud, SUA, si alte tari unde sunt asemenea retele disponibile.

Samsung GALAXY S10 are prezentate toate cele 4 modele din serie

Samsung GALAXY S10 versiuni modele

Samsung GALAXY S10. Versiunea X din serie arata exact precum versiunea Plus, doar ca are un ecran cu diagonala mai mare, si implicit dimensiuni mai mari, insa in rest arata exact la fel ca penultimul model. Singurele diferente dintre versiunea Plus si cea X vor sta in conectivitatea 5G, dimensiunea ecranului, o posibila camera quad, si o posibila baterie de capacitate mai mare, insa deocamdata acestea nu sunt “batute in cuie”, asa ca nu e 100% sigur ce va fi oferit.

Samsung GALAXY S10. Pe de alta parte, diferenta foarte mare dintre cele doua modele va fi resimtita si in preturile la care vor fi vandute ele pe pietele in care vor fi disponibile pentru clienti. Pana acum am aflat ca telefoanele 5G vor avea preturi situate intre 1300 – 1500 de dolari, deci e de asteptat si ca modelul X al Samsung GALAXY S10 sa fie cel putin la fel de scump, iar asta nu e tocmai o veste foarte buna pentru fanii care asteapta lansarea sa.