Huawei. AVERTIZARI DURE pentru Uniunea Europeana

Huawei. O serie de avertizari dure au fost facute pentru Uniunea Europeana, iata cat de grava a devenit situatia pentru compania chinezeasca in 2019.

huawei avertizare

Huawei. In continuarea dramei in care este implicata compania chinezeasca, ambasadorul Chinei la Uniunea Europeana a facut o serie de amenintari dure pentru toate tarile din Europa care vor interzice produsele companiei. Ambasadorul chinez face referire la interzicerea echipamentelor de telecomunicatii ale Huawei care sunt interzise in unele tari europene pentru viitoarele retele 5G, in timp ce in altele operatorii au luat singuri decizia de a nu le folosi.

Huawei. Presedintele companiei chinezesti a spus deja ca interdictia de a se folosi produsele sale pentru retelele 5G va duce la anularea unor investitii, sau sustinerea unor proiecte de cercetare si dezvoltare. Ambasadorul chinez face exact aceeasi avertizare pentru cei din Uniunea Europeana, spunand ca vor exista deasemenea consecinte economice serioasa, cooperarea dintre Uniunea Europeana si China urmand a fi foarte serios afectata de deciziile de acest gen.

Huawei are sustinerea deplina a guvernului chinez in lupta din Uniunea Europeana

Huawei. Este uimitor cu cata indarjire este aparata compania de catre guvernul chinez, ceva ce rareori vezi pentru o companie privata, iar asta ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la legaturile cu partidul comunist. Pana acum China nu a aparat atat de virulent vreo companie privata, nici macar ZTE, care a avut deasemenea probleme foarte mari in SUA, si inca este investigata, impreuna cu Huawei, produsele sale fiind deasemenea vazute ca un risc pentru siguranta nationala a unor tari.

Zhang Ming, a Chinese ambassador to the EU, told the Financial Times in an interview that there would be serious consequences for global economic and scientific cooperation should Chinese firms be blocked from participating in 5G rollout. He suggested the security concerns raised by officials were tantamount to slander. Someone is sparing no effort to fabricate a security story about Huawei,” he is quoted as saying. “I do not think that this story has anything to do with security.

Huawei. In toata aceasta perioada compania chinezeasca a negat cu vehementa faptul ca produsele sale reprezinta un risc pentru siguranta nationala a vreunei tari, spunand ca guvernul chinez n-ar putea accesa datele transferate prin ele. Marea problema in tot acest scandal sta in faptul ca pana acum nimeni n-a prezentat dovezi care sa arate foarte clar ca Huawei are probleme atat de mari, americanii preferand sa puna, recent, oficial sub acuzare compania, o subsidiara, si CFO-ul sau, pentru comiterea a 23 de infractiuni.