RCS & RDS. OFERTA GROZAVA care EXPIRA Astazi

RCS & RDS. Astazi este ultima zi pentru o oferta grozava care expira pentru clientii din Romania, si trebuie sa profiti de ea cat inca mai este disponibila.

RCS & RDS gratuitate

RCS & RDS. Mult a fost, putin a mai ramas, iar asa ramanem astazi fara o oferta grozava pe care operatorul telecom a avut-o pentru clientii din Romania, asa ca daca n-ati profitat inca de ea, mai aveti cateva ore in care sa o faceti. Vorbesc despre oferta pentru Digi 4K, primul post de televiziune 4K din Romania, RCS & RDS oferindu-l gratuit pentru toti clientii din Romania, cu televizoare compatibile, insa numai pana in data de 31 ianuarie, adica pana astazi.

RCS & RDS. Incepand de maine, toti cei care vor dori sa vada imaginile transmise de catre Digi 4K, vor trebui sa cumpere extraoptiunea de la operatorul telecom la pretul de doar 5 LEI pe luna, un pret modic. In acesti bani, toti clientii RCS & RDS care au televizoare compatibile, vor avea posibilitatea de a urmari o gama foarte variata de evenimente sportive, sau chiar documentare, totul fiind transmis la rezolutie 4K, deci la o claritate de care nu aveti parte in mod normal.

RCS & RDS va elimina gratuitatea pentru Digi 4K incepand de maine

RCS & RDS. Cand a fost lansat, postul de televiziune Digi 4K avea anuntate transmisiuni in direct pentru meciuri de fotbal din cele mai importante ligi europene, dar si pentru UEFA Champions League, sau UEFA Europa League. Separat de asta, cei care au testat Digi 4K in ultimele luni, au avut deasemenea posibilitatea de a urmari inclusiv documentarele pe care cei de la RCS & RDS le-au difuzat, plus videoclipurile muzicale rulate zilnic.

RCS & RDS. Pentru primavara, Formula 1 va fi deasemenea disponibila in format 4K pentru clientii din Romania, astfel ca vorbim despre un program foarte interesant, care este totusi doar la inceput, cel putin deocamdata. Desigur ca aici vorbim doar despre inceputul unui post de televiziune pentru care exista continut in cantitati limitate deocamdata, insa RCS & RDS va imbogati cu siguranta programul de care vor avea parte clientii sai in viitor.

RCS & RDS. Clientii operatorului telecom pot activa noua extraoptiune chiar din conturile online pe care le au pentru a administra serviciile de care beneficiaza in fiecare luna.