iOS 13. DARK MODE vine In sfarsit pe iPhone si iPad

iOS 13. iPhone si iPad vor avea in sfarsit dark mode implementat de catre compania Apple, impreuna cu alte cateva noutati foarte interesante.

iOS 13 dark mode

iOS 13. Una dintre cele mai mari schimbari pregatite de catre compania Apple pentru noua versiune a sistemului sau de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch este implementarea unui dark mode. Foarte multi utilizatori au cerut implementarea unui dark mode in iOS inca din momentul in care iPhone X a fost lansat cu ecran OLED, iar compania Apple a decis intr-un final sa le ofere oamenilor ceea ce vor, si va implementa asta in iOS 13.

iOS 13. Informatia vine de la surse din cadrul companiei Apple, implementarea dark mode-ului pentru noua versiune a sistemului de operare fiind ceva logic, din moment ce inclusiv macOS Mojave are o tema intunecata din 2018. Desigur ca in iOS 13 noul dark mode ar putea fi putin diferit, si cu siguranta va fi limitat initial doar la aplicatiile native ale companiei Apple, restul dezvoltatorilor trebuind sa-si faca pe parcurs aplicatiile compatibile cu el.

iOS 13 aduce dark mode pe iPhone si iPad din toamna anului 2019

iOS 13. Separat de acest dark mode, compania Apple va implementa deasemenea imbunatatiri pentru CarPlay, ceva ce foarte multi soferi vor aprecia, pentru ca sistemul e foarte limitat in acest moment. Mai mult decat atat, iOS 13 urmeaza sa aduca un nou design pentru ecranul principal de aplicatii al iPad, cei de la Apple facand in sfarsit cateva schimbari pentru design-ul iconic pe care toata lumea il asociaza cu produsele care ruleaza sistemul de operare iOS.

Apple’s next operating system update, iOS 13, will include a dark mode option for easier nighttime viewing and improvements to CarPlay, the company’s in-vehicle software. There will also be iPad-specific upgrades like a new home screen, the ability to tab through multiple versions of a single app like pages in a web browser, and improvements to file management.

iOS 13. Interesant este ca Apple va implementa deasemenea si optiunea de a deschide o aplicatie de mai multe ori intr-o singura fereastra, si de a naviga printre ele ca si cum am folosi tab-urile dintr-un browser. In final, iOS 13 urmeaza sa aduca deasemenea un sistem mai avansat pentru adminsitrarea fisierelor din tabletele noastre, deci probabil vorbim despre schimbari pentru aplicatia Files oferita deja in sistemul de operare al companiei americane.