Fortnite. SCHIMBARE foarte IMPORTANTA pentru Arme

Fortnite. O schimbare foarte importanta pentru arme si felul in care tragem urmeaza sa fie impusa de catre compania Epic Games pentru jucatorii din toata lumea.

Fortnite tintire

Fortnite. O schimbare foarte importanta pentru arme, sau mai bine zis pentru sistemul ne ajuta sa tragem mai bine catre alti jucatori, este pregatita de catre Epic Games, si va afecta modul in care vei domina inamicii. Conform informatiilor aparute astazi, aceasta schimbare foarte importanta pentru Fortnite va fi implementata incepand cu versiunea 7.40 a jocului, adica fie saptamana viitoare, fie peste doua saptamani, totul in functiede cum va fi pregatit noul patch.

Fortnite. In momentul de fata, sistemul care ne ajuta sa tragem in alti jucatori are o problema din cauza careia tinta este indreptata automat spre inamici chiar si atunci cand acestia sunt ascunsi in fum. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum se manifesta aceasta problema descoperita pentru Fortnite de catre o multitudine de utilizatori, si raportata catre cei de la Epic Games, compania fiind obligata sa o rezolve, pentru ca strica experienta de care au parte jucatorii.

Fortnite va avea o schimbare majora pentru sistemul de tintire automata

Fortnite. Sistemul de tintire automata a fost implementat de catre Epic Games special pentru cei care se joaca folosind gamepad-uri, deoarece e mai greu sa tintesti cu un gamepad decat cu un mouse. Epic Games a recunoscut faptul ca aceasta problema nu ar trebui sa existe pentru Fortnite, si ca in momentul de fata inginerii sai testeaza diverse metode de a o rezolva, astfel incat jucatorii sa nu mai poata vedea inamicii, chiar si cand ar trebui sa fie ascunsi.

Fortnite. Avand in vedere ca aceasta este o schimbare foarte importanta, e foarte posibil ca versiunea 7.40 a jocului sa fie amanata pana cand bugul va fi rezolvat, iar experienta de joc va deveni egala pentru toata lumea. Interesant este ca aceasta problema apare la doar o saptamana dupa ce un bug anterior din Fortnite le permitea jucatorilor sa traga prin ziduri pentru a ucide inamicii, si e foarte posibil ca altele similare, sau mai rele, sa fie descoperite.