Fortnite. Versiunea 7.30 LANSATA cu MULTE NOUTATI

Fortnite. Versiunea 7.30 a celui mai popular joc online de pe planeta a fost lansata astazi de catre compania Epic Games, iata ce noutati aduce pentru noi.

Fortnite update

Fortnite. Versiunea 7.30 a celebrului joc oferit de catre Epic Games a fost lansata astazi pentru jucatorii din lumea intreaga, astfel ca acum toata lumea se poate bucura de noutatile pregatite pentru jucatori. In primul rand, Fortnite are in versiunea 7.30 o noua grenada numita Chiller Grenade, aceasta inghetand inamicii si facandu-i mult mai usor de omorat, ceva ce ar putea genera destule discutii controversate in randul jucatorilor din lumea intreaga.

Fortnite. In continuare, Epic Games ofera pentru utilizatorii iPhone si iPad suport pentru gamepad-urile pe care le folosesc pentru a se juca, astfel ca sesiunile de joc ar urma sa devina mult mai intense decat pana acum. In continuare, versiunea 7.30 a Fortnite aduce pentru jucatori inclusiv un nou mod de joc cu timp limitat in care toate armele sunt cele din clasa legendara, iar capacitatea de a aduna materiale este crescuta, Victory Royale fiind denumirea acestui nou mod.

Fortnite aduce in versiunea 7.30 foarte multe noutati importante

Fortnite. Pentru anumite modele de telefoane Android exista deasemenea schimbari, deoarece unitatile cu ecrane de 60 Hz au implementat suport acum si in joc, deci sesiunile vor deveni mult mai reale. Pentru restul lumii au fost elimintate anumite arme din zonele speciale, si au devenit disponibile in restul lumii virtuale, astfel ca jucatorii Fortnite le vor putea aduna mai usor pentru a le folosi impotriva inamicilor, ceva ce cu siguranta va face jocul mult mai atractiv.

Chiller Grenade – Warning: May cause cold toes. Chill your enemies to the core with this new item, it’s a blast! Bluetooth controller support has arrived in mobile on supported devices! Drop in and earn a Victory in a whole new way. All things that glitter are gold in this Limited Time Mode! All weapon spawns are Legendary with increased material gathering. Drop in now and earn that Victory Royale.

Fortnite. O actualizare de acest gen nu putea veni si fara binecunoscutele rezolvari ale problemelor descoperite de catre oameni pana in acest moment, dar si fara imbunatatirile serioase ale performantelor generale ale jocului. Versiunea 7.30 este un update masiv pentru Fortnite in comparatie cu actualizarile anterioare lansate pana acum, asa ca veti avea parte de o experienta ce este cu mult imbunatatita, si tot ce trebuie sa faceti este sa descatcati actualizarea in terminalele voastre.