Digi Mobil. Vestea URIASA pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. O veste foarte importanta pentru toti clientii a fost facuta de catre operatorul de telefonie mobila, iata au pregatit cei de la RCS & RDS.

Digi Mobil rate

Digi Mobil. O veste foarte importanta vine pentru toti clientii din Romania, operatorul de telefonie mobila facand anuntul oficial in cursul zilei de ieri, si vorbim despre un anunt foarte important pentru toti clientii. Mai exact, cei de la Digi Mobil au anuntat ieri un parteneriat cu UniCredit Consumer Financing, prin care extind optiunile clientilor in ceea ce priveste achizitionarea de telefoane mobile in rate fara dobanda, si fara comision, ceea ce-ar trebui sa creasca vanzarile.

Digi Mobil. Parteneriatul dintre Unicredit si operatorul detinut de catre RCS & RDS are denumirea creditarea la FIX, iar clientii vor putea cumpara telefoanele dorite la preturile standard, dar platind in 24 de rate egale, fara dobanda, si cu zero comision. Posibilitatea de a beneficia de aceasta creditare este limitata pentru produsele care costa pana in 4500 de LEI, astfel ca orice telefoane vandute de catre Digi Mobil cu valori mai mari, nu beneficiaza de aceeasi creditare.

Digi Mobil si Unicredit anunta o noua oferta de creditare

Digi Mobil. Pentru a beneficia de oferta, clientii trebuie sa aiba intre 18 si 70 de ani, impliniti pana la momentul luarii creditului, implicit pana in momentul in care trebuie achitata ultima rata. Clientii trebuie sa aiba deasemenea minim 6 luni vechime in campul muncii, 3 luni la actualul angajator, si un venit minim 450 de LEI pe luna, deci orice persoana angajata poate profita de aceasta oferta a Digi Mobil pentru a cumpara telefonul pe care si-l doreste cu adevarat.

UniCredit Consumer Financing IFN SA încheie un parteneriat cu Digi Mobil, prin care oferă posibilitatea clienților operatorului de comunicații electronice să opteze pe loc pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate egale, fără dobândă și cu zero comision. Creditarea la FIX este disponibilă în toate punctele de vânzare Digi din România.

Digi Mobil. Avand in vedere limitele de creditare, telefoanele iPhone XS nu fac parte din aceasta oferta, insa restul telefoanelor de la Samsung, Huawei, etc, ar trebui sa poata fi cumparate fara probleme incepand de astazi. Cei interesati sa profite de aceasta noua oferta a Digi Mobil pot cere detalii suplimentare in magazinele RCS & RDS din Romania, verificarea eligibilitatii urmand a se face tot in urma unei discutii cu un reprezentant de vanzari al operatorului.

Digi Mobil. In momentul de fata operatorul are foarte multe telefoane cu reduceri bune in momentul de fata, asa ca aveti de unde sa cumparati modelul dorit, chiar beneficiind de aceasta oferta.