Google Assistant. Functia ce NU o CREDEAI POSIBILA

Google Assistant. O functie pe care mai nimeni nu o credea vreodata posibila pentru asistentul personal al Google a fost lansata oficial astazi pentru utilizatori.

Google Assistant traducere

Google Assistant. O functie foarte importanta, pe care mai nimeni nu o credea posibila, a fost lansata in mod oficial de catre compania Google pentru asistentul personal si utilizatorii sai din lumea intreaga, si foarte multa lume o poate folosi chiar acum. Mai exact, vorbesc despre o noua functie care transforma Google Assistant intr-un traducator pentru oamenii care folosesc asistentul personal cu boxe, sau ecrane, inteligente, aceasta fiind o functie exclusiva disponibila pentru ele.

Google Assistant. Lansarea acestei functii pentru asistentul personal a fost anuntata inca de acum cam o luna de catre compania Google, iar acum este intr-un final oferita pentru clientii care folosesc produsele mentionate ma sus. Conform informatiilor furnizate privind functia care transforma Google Assistant intr-un traducator, asistentul personal va putea face aceste traduceri pentru limbile: italiana, spaniola, poloneza, olandeza, sau chineza, adica unele dintre cele mai vorbite la nivel global.

Google Assistant devine un traducator pentru utilizatori

Google Assistant. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum poate fi folosita aceasta noua functie de traducere pe boxe si ecrane inteligente, in final 27 de limbi urmand a avea suport oficial pentru ea. Dupa cum e si normal, cei de la Google incearca sa le ofere cat mai multor utilizatori posibilitatea de a se folosi de Google Assistant pentru a-si usura viata, iar cei care au prieten cu care nu vorbesc o limba comuna, vor avea acum posibilitatea de a se intelege mai usor cu ei.

Google Assistant. Avand in vedere ca Google are si platforma Translate, care poate oferi traduceri intr-o gama foarte variata de limbi, era normal sa vedem si o functie de acest gen implementata pentru asistentul personal. Desigur ca limba romana nu se numara printre cele care sunt oferite pentru Google Assistant in aceasta functie de traducere, asa ca ramane de vazut camc at va dura pana cand inclusiv noi putem beneficia de asa ceva.