iPhone 12. Apple COPIAZA Functia VEDETA din Android

iPhone 12. Apple a decis sa copieze functia vedeta din telefoanele Android, ea fiind ceruta de catre foarte multi fani Apple, iar intr-un final va veni.

iPhone 12 cititor touch id ecran

iPhone 12. Avand in vedere ca in iPhone 11 am aflat deja ce urmeaza sa ofere compania Apple pe partea de functionalitate principala, pentru telefonul 2020 exista asteptari ceva mai mari de la cei din Cupertino. Mai exact compania Apple dezvolta in momentul de fata un posibil iPhone 12 care are un cititor de amprente integrat in ecran, adica exact ceea ce ofera telefoanele Android in momentul de fata, si ceea ce iubesc oamenii atat de mult la aceste telefoane.

iPhone 12. Touch ID in ecran este o functie ceruta de catre foarte multi fani ai companiei Apple in locul Face ID, care nu e nici pe departe atat de rapid precum ar trebui sa fie, chiar daca ar trebui sa fie imposibil de pacalit, desi nu e. Pentru iPhone 12 am putea vedea intr-un final o revenire a Touch ID prin integrarea cititorului de amprente in ecran, ceva ce ar simplifica pentru multi procesul de deblocare, in special iarna, cand Face ID e inutil daca ai fata acoperita.

iPhone 12 cu Touch ID in ecran poate deveni realitate

iPhone 12 touch id sub ecran

iPhone 12. Pentru ca va fi nevoie la un moment dat de o schimbare, cei de la Apple gandesc acum un cititor de amprente care poate fi integrat sub ecranele telefoanelor, el fiind usor diferit fata de implementarile actuale. Mai exact, cei de la Apple se gandesc sa foloseasca ultrasunete pentru a detecta cand degetul e plasat pe ecran, pentru a face deblocarea mai rapida, iPhone 12 putand avea un avantaj serios fata de alte telefoane Android de pe piata.

An acoustic imaging system includes multiple acoustic transducers disposed to circumscribe a portion of imaging surface. An acoustic imaging system also includes a controller and an image resolver. The acoustic transducers convert electrical signals into mechanical energy and/or mechanical energy into electrical signals. The controller is adapted to apply an electrical signal to the acoustic transducers which, in response, induce a mechanical wave, such as a surface wave, into the circumscribed portion.

iPhone 12. Implementarea celor de la Apple ar permite deasemenea scanarea amprentei in orice portiune a ecranului, ceva ce deocamdata telefoanele Android nu au, iar grosimea acestora ar fi considerabil mai mica. Apple gandeste un sistem mai bun de citire a amprentelor pentru iPhone 12, insa deocamdata nu se stie sigur daca el va fi folosit de catre americani pentru vreun produs viitor, sau doar se breveteaza tehnologia in sine.