Samsung GALAXY NOTE 10. Functie ULUITOARE, in PREMIERA

Samsung GALAXY NOTE 10. O functie uluitoare este pregatita pentru a fi oferita in premiera pentru telefoanele mobile, iata ce vor putea face utilizatorii.

Samsung GALAXY NOTE 10 s pen camera

Samsung GALAXY NOTE 10. O functie uluitoare, oferita in premiera pentru telefoane mobile, este pregatita pentru noul model de smartphone, coreenii fiind foarte seriosi in ceea ce priveste cresterea vanzarilor. Conform unor informatii aparute astazi, pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este pregatita implementarea unei camere in stylusul S Pen pe care Samsung il ofera pentru a controla interfata sistemului de operare, si pentru diverse functii de creativitate.

Samsung GALAXY NOTE 10. Informatia vine dintr-un brevet de inventie pe care compania coreeana l-a inregistrat deja, acesta descriind cum poate fi inclusa o camera in interiorul unui S Pen oferit pentru telefon. Mai jos aveti o schita pentru un nou tip de S Pen dedicat Samsung GALAXY NOTE 10, in ea fiind descrisa schimbarea uriasa pe care accesoriul o poate avea disponibila, inclusiv locatia in care ar putea sa incapa si respectiva camera in el.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea avea un S Pen cu o camera integrata

Samsung GALAXY NOTE 10 camera S Pen

Samsung GALAXY NOTE 10. Camera integrata in S Pen ar putea fi controlata prin intermediul unui buton separat integrat in stylus, ajustarea zoom-ului urmand a fi deasemenea posibila folosind un al doilea buton. Practic, S Pen ar urma sa aiba doua butoane pentru a controla aceasta camera, insa imaginile n-ar fi vizibile decat dupa inregistrare pe Samsung GALAXY NOTE 10, asa ca, teoretic, utilizatorul n-ar prea sti ce fel de poze isi face folosind accesoriul.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi integrarea unei camere pentru selfie-uri in stylusul unui telefon mobil este ceva ce pana acum nu am mai vazut, e foarte posibil ca ideea in sine sa duca la eliminarea camerei frontale din telefoanele care le au disponibile. Desigur ca aceste camere trebuie sa fie cel putin la fel de bune precum cele din telefoane, iar pentru Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea fi oferit asa ceva pentru a elimina complet perforatiile din ecran.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul smartphone dedicat mediului business este in proces de dezvoltare in momentul de fata, insa ar urma sa ajunga la clienti abia undeva prin vara acestui an, cel mai probabil prin august.