WhatsApp. PROBLEMA URIASA, IMPOSIBIL de Rezolvat

WhatsApp. O problema uriasa si imposibil de rezolvat genereaza batai foarte mari de cap pentru companie, plus amenintari cu inchiderea facute de catre guverne.

WhatsApp stiri

WhatsApp. Cea mai mare aplicatie de mesagerie din istorie are o problema foarte mare care este efectiv imposibil de rezolvat de catre americani, insa asta le genereaza batai de cap enorme in multe tari. Probabil stiati deja ca in India zeci de persoane au fost ucise din cauza stirilor false pe care localnicii le-au crezut, compania WhatsApp facand o serie de schimbari cu impact global pentru a rezolva problemele, insa pana acum n-au gasit o solutie eficienta pentru ele.

WhatsApp. Acum, guvernul indian le-a cerut americanilor sa gaseasca rapid o solutie pentru problemele cu stirile false, iar asta pentru ca exista noi probleme cu cetatenii nu prea inteligenti care le cred, si comit diverse infractiuni. Ministerul comunicatiilor din India le-a cerut celor de la WhatsApp sa modifice aplicatia astfel incat stirile false sa aiba un marcaj special care sa faca usor de distins in comparatie cu cele reale, acelasi lucru fiind cerut inclusiv pentru mesajele retrimise.

WhatsApp are o problema uriasa cu stirile false, si n-o poate rezolva

WhatsApp. Desi aplicatia a limitat posibilitatea de a retrimite mesaje catre mai mult de 5 persoane, si a implementat diverse alte limitari pentru conversatiile in grup, se pare ca e nevoie de mult mai mult. Desi reprezentantii celor de la WhatsApp au afirmat si ca au intalnir constante cu reprezentanti ai agentiilo de politie, sau de informatii, din tara pentru a discuta despre aceste probleme, si solutii pentru ele, autoritatile nu sunt totusi multumie de pasiifacuti pana acum.

Ministry of Electronics and Information Technology issued notices to the company for conveying that they need to come out with effective solutions that can bring in accountability and facilitate enforcement of law in addition to labelling forwards and weeding out fake news. Meetings with law enforcement agencies and intermediaries are held on regular basis to strengthen the coordination framework for better enforcement of the law.

WhatsApp. Problema foarte mare pentru platforma este ca exista cateva sute de milioane de utilizatori in India, iar guvernul tarii a amenintat compania ca va bloca platforma de mesagerie daca stirile false continua sa fie distribuite. In conditiile in care masurile luate pena acum n-au avut vreun efect, e greu de spus ce schimbari mari mai poate face WhatsApp pentru a rezolva problema stirilor false, insa presiunea e foarte mare pe compania detinuta de catre WhatsApp.

WhatsApp. Indiferent ce schimbari vor fi facute pentru aplicatie doar in India, puteti fi 100% siguri ca ele vor fi impuse la nivel global, si toata lumea le va resimti, in final.

2 COMENTARII

  1. Mă scuzați pentru că întreb aici. Am o înregistrare făcută cu reportofonul de aproximativ două minute. Și vreau să o pun pe Facebook. Am încercat să intru la partajare. Și apare messenger WhatsApp și alte aplicații dar Facebook nu. Mă poate ajuta cineva cu o soluție? Vă mulțumesc anticipat