Essential vrea sa REVOLUTIONEZE Ecranele Telefoanelor

Essential vrea sa revolutioneze ecranele telefoanelor mobile, iata ce tehnologie se pregateste sa ofere compania pentru viitoarele sale produse.

Essential ecran transparent smartphone

Essential. Compania care a lansat un telefon cu decupaj inainte ca Apple sa il faca popular, vrea sa aduca o noua revolutie pentru ecranele telefoanelor mobile, chiar daca nu va fi la fel de mare precum cea de acum cativa ani. Mai exact, un brevet de inventie al companiei Essential, create de catre “parintele” Android, Andy Rubin, descrie un ecran pentru telefoane mobile care are o zona ce devine transparenta pentru a afisa camera frontala si senzorii adiacenti.

Essential. PH-2 este numele de cod al acestui nou model de smartphone aflat in dezvoltare la companie, iar functia care face ecranul transparent ar urma sa fie controlata de catre utilizator. Cel mai probabil vorbim despre un sistem care se activeaza in momentul in care utilizatorul telefonului Essential acceseaza camera frontala pentru a inregistra poze, asa cum se intampla in cazul telefoanelor chinezesti cand camera frontala iese din carcasa.

Essential vrea sa faca telefoane cu ecrane transparente, la cerere

Essential ecran transparent

Essential. Imaginea de mai sus a fost preluata dintr-un brevet de inventie publicat de catre companie pentru a descrie implementarea unui cititor de amprente sub ecranele telefoanelor sale. Puteti vedea ca in design este in continuare vizibila o camera frontala pentru telefoanele Essential, insa nu mai exista vreun decupaj, iar asta pentru ca acea portiune din ecran urmeaza sa devina transparenta pentru a permite afisarea camerei in vederea inregistrarii de poze.

…  the Essential Phone sequel might feature a full edge-to-edge screen without requiring a notch. Instead, the images show that the PH-2 could include one camera and one sensor hidden behind a display that would become partially transparent at the user’s request. Essential is reportedly looking at using this feature with either an LCD or OLED panel.

Essential. Avand in vedere ca procesul de dezvoltare pentru acest nou smartphone al companiei este departe de a fi finalizat, ramane de vazut ce detalii vor mai aparea in legatura cu el in urmatoarele luni. Zvonurile aparute pana acum sugereaza faptul ca noul telefon pregatit de catre Essential si-ar putea face aparitia in magazine pana la finalul acestui an, iar daca va avea intr-adevar un ecran transparent, atunci va atrage atentia foarte multor oameni.