Huawei. Decizie FINALA privind INTERZICEREA

Huawei. O decizie finala privind interzicerea produselor companiei chinezesti a fost luata deja, iata ce urmeaza sa fie anuntat saptamana viitoare, cu impact urias.

Huawei ordin

Huawei. O decizie finala privind interzicerea produselor companiei chinezesti a fost deja luata, si este pregatita masura finala care ar urma sa impiedice folosirea produselor sale incepand chiar de luna aceasta. Vorbim despre SUA, acolo unde pentru Donald Trump a fost pregatit deja un ordin prezidential prin care produsele de comunicatii ale companiei Huawei vor fi interzise la folosire pentru retelele 5G care urmeaza sa fie lansate in tara incepand de anul acesta.

Huawei. Probabil ca putina lume e surprinsa sa auda acest lucru, din moment ce in SUA au fost deja interzise telefoanele mobile si tabletele in administratia publica, armata, agentii secrete, etc, si firmele terte care lucreaza cu ele. Interzicerea produselor de telecomunicatii ale Huawei pentru retelele de telefonie mobila 5G reprezenta urmatorul pas, iar Donald Trump, este pregatit sa faca acest pas, si pentru a arata lumii cum trebuie sa actioneze pentru a se proteja.

Huawei va avea rodusele interzise de Donald Trump pentru 5G in SUA

Huawei. Ordinul prezidential urmeaza sa fie semnat saptamana viitoare de catre Donald Trump, chiar inaintea Mobile World Congress 2019, si va fi o noua lovitura puternica pentru chinezi, chiar inaintea acestui eveniment foarte important. Reputatia celor de la Huawei a fost serios afectata din cauza atacurilor initiate de catre SUA impotriva lor, iar lucrurile merg in aceeasi directie acum, presiune suplimentara urmand a fi pusa impotriva lor si in alte tari.

President Donald Trump is expected to sign an executive order, banning Chinese telecom equipment from U.S. wireless networks. The current plan is for Trump to sign the long-delayed executive order next week. By preempting MWC, the world’s largest conference for the wireless industry, the White House hopes to send a signal that future contracts for cutting-edge technology must prioritize cybersecurity.

Huawei. SUA demonstreaza acum ca este hotarata sa blocheze produsele chinezilor pentru retelele de telefonie mobila 5G, si le va cere statelor partenere din SUA sa faca exact la fel in urmatoarele luni. Este cat se poate de clar faptul ca Huawei se indreapta spre o interdictie totala a echipamentelor de telecomunicatii pentru 5G in SUA, Europa si alte tari, iar telefoanele mobile, tabletele, smartwatch-urile, etc, vor fi, cel mai probabil, urmatoarele “victime”.