Huawei. ANUNT care a Luat UE prin SURPRINDERE

Huawei. Un anunt care a luat Uniunea Europeana prin surprindere a fost facut de catre chinezi astazi, iata ce propunere fac pentru a nu avea produsele interzise.

Huawei supraveghere

Huawei. Compania chinezeasca a facut un anunt surprinzator in cursul acestei zile, acesta luand Uniunea Europeana prin surprindere, mai ales ca a fost ordonata o analiza a celor de la GSMA privind riscurile de securitate pe care le au produsele sale. Inainte ca GSMA sa-i dea “unda verde” Comisiei Europene sa interzica produsele companiei Huawei in intreaga europa, chinezii au anuntat ca sunt dispusi sa permita o supraveghere a activitatii lor pe continentul european.

Huawei. Anuntul este unul complet neasteptat, dar daca propunerea va fi acceptata de catre Comisia Europeana, atunci echipamentele si activitatea chinezilor ar urma sa fie atent analizate de catre europeni. In aceasta perioada, Huawei ar urma sa nu aiba produsele interzise pentru folosire la retelele 5G care vor fi lansate in Europa, ceea ce ar fi un adevarat castig pentru chinezi, deoarece ei fac foarte multi bani de pe urma acestui tip de produse pe care le creeaza.

Huawei ar vrea sa se supuna controlului Comisiei Europene pentru a nu avea produsele interzise

Huawei. Compania chinezeasca a colaborat deja cu autoritatile din Marea Britanie pentru a le permite sa analizese indeaproape produsele oferite pentru crearea retelelor de telefonie mobila, deci ideea in sine nu ar fi complet noua. Acum, e imposibil ca Huawei sa aiba supravegherea separata a tuturor statelor, asa ca doar Comisia Europeana ar putea sa faca o supraveghere mai eficienta, si sa asigure toate statele membre ca produsele chinezilor nu prezinta riscuri de securitate.

Huawei has said it is willing for its equipment and activities to be supervised by the European Union (EU) as it continues to fend off the threat of restrictions on the use of its kit in 5G networks. Cybersecurity should remain as a technical issue instead of an ideological issue. Because technical issues can always be resolved through the right solutions while ideological issue cannot. We are always willing to accept the supervision and suggestions of all European governments, customers and partners.

Huawei. De la simpla oferta si pana la ceva real este o cale foarte lunga, asa ca va fi foarte interesant de vazut daca pana la urma Comisia Europeana va interzice produsele chinezilor, sau va accepta sa le monitorizeze. Deocamdata niciun oficial al Comisiei Europene nu a oferit vreo informatie legata de aceasta propunere, asa ca Huawei mai are de asteptat pana cand va afla ce se va intampla cu produsele sale, GSMA urmand a lua o decizie pe final de luna.