iPad Mini 5 Urmeaza sa fie o Noua Dezamagire

ipad mini 5 dezamgire

iPad Mini 5 este una dintre tabletele pe care destui clienti ai companiei Apple o asteapta de ceva vreme, insa se pare ca nu va fi decat o noua dezamagire pentru fani. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, iPad Mini 5 va arata exact precum iPad Mini 4, lansata cu multi ani in urma, schimarile fiind doar interne.

iPad Mini 5 nu va veni cu un design nou care va reduce substantial marginile ecranului pentru a facilita si implementarea unui senzor Face ID pentru recunoastere faciala. In schimb, tableta urmeaza sa-si pastreze aceleasi caracteristici de design, procesorul fiind cel mai probabil inlocuit cu unul de generatie mai noua.

iPad Mini 5 urmeaza sa aiba microfonul din carcasa mutat spre partea centrala a acesteia pentru a reduce costurile de fabricatie ale Apple, ceea ce pare logic. In ceea ce priveste noul procesor, nu se stie daca va fi unul A10, sau 10X, insa se pare ca ecranul ar urma sa ofere suport pentru Apple Pencil 1G, dar nici asta nu e chiar atat de sigur.

iPad Mini 5 ar putea veni, teoretic, cu un ecran mai bun, cu un procesor imbunatatit, poate cu mai mult RAM, insa cu zero schimbari notabile pe partea de design. Apple vrea ca iPad Mini 5 sa fie o solutie de buget, in special in tarile aflate in curs de dezvoltare, sa ca nu investeste foarte mult pentru a produce aceasta tableta.

10 COMENTARII

  1. e ca si cum ai spune ca un inel facut din aur preluat dintr-un colier este mai slab pt ca “este ramas de cine stie cand”
    Asta este avantajul cand folosesti materiale de calitate ce nu este afectat de “timp” si nu plastic ce polueaza si dauneaza naturii
    Deci realitatea asta este, dar tie iti place sa ne arati ce cunostiinte ai

  2. e ca si cum ai spune ca un inel facut din aur preluat dintr-un colier este mai slab pt ca “este ramas de cine stie cand”
    Asta este avantajul cand folosesti materiale de calitate ce nu este afectat de “timp” si nu plastic ce polueaza si dauneaza naturii
    Deci realitatea asta este, dar tie iti place sa ne arati ce cunostiinte ai