AirPods 2. Vin cu MULTE SURPRIZE, PRET mai MARE

AirPods 2. Compania Apple pregateste in momentul de fata lansarea celor doua noi perechi de casti wireless pentru clientii din lumea intreaga, surprizele fiind multe, dar si pretul mare.

AirPods 2 noutati

AirPods 2. Compania Apple are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare o noua pereche a castilor wireless care s-au dovedit a fi foarte populare in lumea intreaga. Conform unor surse apropiate Apple, noile casti vor arata, in cea mai mare masura, identic cu modelele care sunt acum in vanzare pentru clienti.

AirPods 2. Apple a imbunatatit totusi basul noii sale perechi de casti, insa a aplicat si un nou tip de vopsea pe ele pentru a permite o prindere mult mai ferma. Acelasi tip de vopsea va fi folosit inclusiv in iPhone 11 anul acesta pentru a face telefonul deasemenea mai usor de tinut in mana si folosit.

AirPods 2 vin cu bas mai puternic, cu acelasi design vechi, si un pret mai mare

AirPods 2. Mai multi senzori vor fi integrati in aceasta noua pereche de casti, pentru a oferi monitorizarea batailor inimii, cam asa cum ofera si Apple Watch. Autonomia bateriei ar urma sa fie deasemenea foarte similara in AirPods 2 fata de modelul anterior, cei de la Apple urmand a folosi baterii de aceeasi capacitate pentru noile produse.

AirPods 2. Se pare ca Apple va face o mare schimbare pe partea de culori, si intentioneaza sa ofere castile inclusiv intr-una neagra, ceea ce ar fi o surpriza foarte interesanta. Pe de alta parte, pretul AirPods 2 ar urma sa creasca de la 160 de dolari, fara tva, la 200 de dolari, probabil dupa includerea noilor senzori.