Samsung GALAXY NOTE 9. Cumperi 1, Primesti GRATUIT o Tableta

SAMSUNG GALAXY NOTE 9. O promotie uimitoare este oferita de catre compania Samsung in momentul de fata, clientii sai primind tablete gratuite cand cumpara telefoanele.

Samsung GALAXY NOTE 9 tableta

Samsung GALAXY NOTE 9. Telefonul business al companiei Samsung este in centrul unei oferte extrem de interesante facute de catre compania coreeana pentru toti cei care sunt dornici sa profite de o ocazie, poate unica. Mai exact, cei interesati sa cumpere un telefon Samsung GALAXY NOTE 9 vor avea surpriza sa descopere ca pot primi o tableta GALAXY TAB A gratuit din partea coreenilor la achizitie, ceva ce face alegerea cu atat mai buna.

Samsung GALAXY NOTE 9. Promotia coreenilor se desfasoara in momentul de fata prin intermediul platformei Amazon, acolo unde Samsung are un magazin online, si vinde o gama variata de produse, unele cu promotii foarte interesante. Cea in care vinde Samsung GALAXY NOTE 9 de 128 GB la pachet cu o tableta GALAXY Tab A 10.5 inch la pretul de doar 1000 de dolari este o oferta de care oricine ar trebui sa profite, daca are ocazia sa o faca in acest moment.

Samsung GALAXY NOTE 9 este vandut impreuna cu o tableta oferita gratuit de catre Samsung

Samsung Galaxy note 9 tableta gratuita oferta

Samsung GALAXY NOTE 9. Versiunea cu 128 GB spatiu de stocare a telefonului costa 999 de dolari, fara TVA, insa versiunea cu 512 GB spatiu de stocare costa doar 1050 de dolari, deci este o alegere mult mai buna, deoarece ofera mai mult spatiu de stocare. Tabeta Galaxy Tab A nu este un varf de gama, ea fiind vanduta la pretul de 330 de dolari in momentul de fata, avand specificatii mai proaste chiar si decat Samsung GALAXY NOTE 9, dar de aici vine si promotia.

Samsung GALAXY NOTE 9. Pana acum cei de la Samsung au mai facut diverse promotii in care au oferit diverse produse la preturi promotionale, insa de foarte putine ori au avut o oferta chiar atat de buna pentru clienti. Desigur ca oferta pentru telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9 este valabila doar in SUA, si in Romania e putin probabil sa vedem asa ceva, insa la noi tabletele de acest gen au fost oferite chiar si cu televizoare la un moment dat.

4 COMENTARII

  1. Remarcile astea ale lui îi scad credibilitatea. Note 9 este super smartphone iar dacă îl caracterizează a fi un produs cu specificații proaste, e clar atitudine tendențioasă din partea lui. Păcat.

  2. Tocmai, ca noi doi nu facem pe proștii… E o diferență între ceea ce ai scris și ceea ce susții că ai fi scris.

    În articol ai scris:
    “in momentul de fata, avand specificatii mai proaste chiar si decat Samsung GALAXY NOTE 9”

    Din textul ăsta se înțelege că Note 9 are specificații proaste iar tableta are specificații și mai proaste.
    Corect ar fi fost să omiți cuvintele subliniate “chiar și”