Samsung GALAXY Note 9. UMILESTE iPhone XS si Huawei MATE 20

Samsung GALAXY Note 9. Reuseste in mod uimitor sa umileasca iPhone XS si Huawei Mate 20 Pro cand nimeni nu credea ca mai poate fi spus ceva bun despre telefon.

Samsung GALAXY Note 9 selfie

Samsung GALAXY Note 9. La jumatate de an din momentul lansarii binecunoscutului model de telefon al companiei Samsung, iata ca astazi a venit un anunt uimitor cu privire la tehnologia folosita in el. Anuntul vine de la DxOMark, celebra publicatie care testeaza camerele telefoanelor, sau aparatelor foto, ea stabilind ca Samsung GALAXY Note 9 si Google Pixel 3 au cele mai bune camere pentru inregistrarea de selfie-uri, o categorie complet noua pentru compararea telefoanelor.

Samsung GALAXY Note 9. Telefonul coreenilor obtine 92 de puncte in aceasta categorie, la fel ca Google pixel 3, depasind iPhone XS si Huawei Mate 20 Pro, cel din urma avnd cea mai buna camera principala dintre toate telefoanele mobile. Diferenta foarte mare dintre camera frontala a Samsung GALAXY Note 9 si cea a Huawei Mate 20 Pro este neasteptata, avand in vedere ca pentru chinezi conteaza foarte mult si cum ies selfie-urile, nu doar pozele principale.

Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone XS si Huawei MATE 20 Pro la selfie-uri

Samsung GALAXY Note 9. Rezultatul foarte bun obtinut in acest test a avut la baza analizarea a peste 1500 de poze de catre cei de la DxOMark, iar lipsa iPhone XS dintre primele telefoane este foarte logica. Noile modele de telefoane ale Apple inca au probleme in a face poze in care fetele oamenilor sa para naturale, asa cum sunt in viata reala, ceea ce nu se intampla in cazul Samsung GALAXY Note 9, sau Google Pixel 3, Apple parand incapabila sa rezolve situatia.

Image results from both cameras are excellent, with a good balance between various image quality attributes. However, while Google puts a lot of emphasis on texture and detail and therefore accepts some noise, Samsung engineers have opted for a cleaner image and made some sacrifices in terms of fine details.

Samsung GALAXY Note 9. Telefonul este laudat de catre experti ca avand poze mai naturale, chiar daca auo calitate inferloare celor din Google Pixel 3, cel din urma punand mai mult accent pe detalii, desi pozele au mai mult zgomot. Samsung GALAXY Note 9 nu a ajuns pe piata ca telefonul cu cea mai buna camera principala, insa iata ca este “salvat” de catre cei de la DxOMark, care le ofera totusi coreenilor un “premiu” pentru calitatea selfie-urilor facute cu ajutorul sau.