O tableta iPad a EXPLODAT si ar fi OMORAT un Barbat

Familia unui barbat ucis de catre o tableta iPad care a explodat ii cere despagubiri companiei Apple in urma tragediei care a zguduit-o de curand.

ipad foc barbat

Un proces recent deschis in SUA impotriva Apple descrie o tragedie a unei familii americane, care sustine ca o tableta iPad a luat foc si a ucis un barbat. Se pare ca tableta iPad ar fi luat foc din cauza bateriei defecte folosita de catre compania Apple, iar barbatul a murit din cauza ranilor provocate de catre incendiul care a fost generat de catre tableta.

Tableta se afla in bucataarie in momentul in care bateria sa ar fi explodat, provocand un incendiu care a cuprins casa in care locuia barbatul, a fiind ucisa de catre ranile provocate de flacari. Sotia barbatului a actionat acum in judecata compania Apple, cerand despagubiri din cauza tragediei provocate de catre tableta iPad, insa e greu de spus ce se va intampla.

Un barbat a fost ucis in urma ranilor provocate de un incendiu izbucnit in urma exploziei unei tablete iPad

Apple a mai fost implicata in procese care au avut la baza defecte ale produselor sale, insa daca nu ma insel, acesta e primul in care i se cere sa raspunda pentru o moarte provocata de explozia unuia. Am vazut telefoane iPhone care au explodat in trecut, in numar extrem de mic, ce e drept, insa acesta cred ca e primul caz in care o persoana moare din cauza exploziei unei tablete iPad.

Ca sa fiu complet sincer, intreaga poveste pune intr-o foarte mare umbra de indoiala siguranta produselor electronice cu baterii mari, nu doar a iPad, pentru ca tragedii pot aparea oricand. Apple e doar unul dintre produscatorii de tablete, sau de produse cu baterii mari, astfel ca oricand pot aparea probleme similare, insa ramane de vazut ce se va intampla in acest proces.