O tableta iPad a EXPLODAT si ar fi OMORAT un Barbat

Familia unui barbat ucis de catre o tableta iPad care a explodat ii cere despagubiri companiei Apple in urma tragediei care a zguduit-o de curand.

ipad foc barbat

Un proces recent deschis in SUA impotriva Apple descrie o tragedie a unei familii americane, care sustine ca o tableta iPad a luat foc si a ucis un barbat. Se pare ca tableta iPad ar fi luat foc din cauza bateriei defecte folosita de catre compania Apple, iar barbatul a murit din cauza ranilor provocate de catre incendiul care a fost generat de catre tableta.

Tableta se afla in bucataarie in momentul in care bateria sa ar fi explodat, provocand un incendiu care a cuprins casa in care locuia barbatul, a fiind ucisa de catre ranile provocate de flacari. Sotia barbatului a actionat acum in judecata compania Apple, cerand despagubiri din cauza tragediei provocate de catre tableta iPad, insa e greu de spus ce se va intampla.

Un barbat a fost ucis in urma ranilor provocate de un incendiu izbucnit in urma exploziei unei tablete iPad

Apple a mai fost implicata in procese care au avut la baza defecte ale produselor sale, insa daca nu ma insel, acesta e primul in care i se cere sa raspunda pentru o moarte provocata de explozia unuia. Am vazut telefoane iPhone care au explodat in trecut, in numar extrem de mic, ce e drept, insa acesta cred ca e primul caz in care o persoana moare din cauza exploziei unei tablete iPad.

Ca sa fiu complet sincer, intreaga poveste pune intr-o foarte mare umbra de indoiala siguranta produselor electronice cu baterii mari, nu doar a iPad, pentru ca tragedii pot aparea oricand. Apple e doar unul dintre produscatorii de tablete, sau de produse cu baterii mari, astfel ca oricand pot aparea probleme similare, insa ramane de vazut ce se va intampla in acest proces.

11 COMENTARII

  1. văi cât poți să fi de cretin, ce sa zic sper că toate bateriile din deviceurile tale Apple sa aibă baterii Samsung și măcar una sa-ti explodeze în dinți

  2. Cand o sa vedeti cu ochi vostri atunci sa credeti, bine ? Pentru ca orice apple din lume deja de la iphone 4 cand ajunge la o temperatura mare se opreste automat. Inseamna ca voi nu a-ti avut de la apple nici un produs numa lasati comentare aiurea. Nu exclud nici idea sa pui o tableta un tel la incarcat la soare sau peste calorifer sau ceva unde este o sursa foarte calda trebuie sa fii nebun

  3. Deci, toti de pe acest site, chiar si fanii Apple au tras o concluzie:

    Esti narcisist, bogat pe fapte nemeritate, isheep in toata firea, cretin, handicapat, nedorit, crezi ca doar ce ai tu este cel mai bun, te crezi tare si nu esti, faci roasturi de ton cancanul, stii ca ai componente samsung in telefon si tot razi de ele. Eu iti zic sa citesti de pe wikipedia informatii inainte sa deschizi gura pe acest site si daca e posibil, sa citesti din biblie si sa te duci la biserica sa nu mai fii narcisist. Pe bune acum, cate conturi de disqus ai, de ai cele mai multe upvoteuri care nimeni nu ti le da?