Apple vrea sa aduca Face ID si pe MacBook-uri

Apple lucreaza in momentul de fata la un plan de a aduce Face ID si pe MacBook-urile sale, iata ce idei neasteptate are compania americana in acest moment.

apple macbook face id

Intr-o miscare surprinzatoare chiar si pentru cei mai inraiti fani ai companiei Apple, saptamana aceasta s-a aflat ca in momenutl de fata sunt testate MacBook-uri cu Face ID. Da, ati citit bine, Apple testeaza implementarea Face ID in MacBook-urile sale, care au Touch ID acum, insa nu doar atat, ci si touchscreen-uri, ceva ce a spus ca nu va oferi vreodata.

Apple are acest proiect intr-o faza incipienta a procesului de testare, deci deocamdata nu se stie ce se va intampla cu ele, decat daca vor fi atat de bune incat lansarea lor va merita o investitie. Tim Cook a spus acum cativa ani ca Apple a testat serios MacBook-uri care au touchscreen, si a decis ca ele nu ofera o experienta buna de utilizare, asa cum vrea compania.

Apple testeaza MacBook-uri cu Face ID pentru o posibila lansare

Chiar daca acum cativa ani Apple a ajuns la concluzia ca lansarea unui MacBook cu touchscreen nu este o idee buna, lucrurile se schimba pe masura ce tehnologiile si software-ul avanseaza. In aceasta idee,e posibil ca acum Apple sa aiba ecrane mai bune si un macOS mai prietenos cu touchscreen-urile, astfel incat sa poata oferi inclusiv Face ID.

In addition to the new AirPods 2, Apple is currently testing Macs with Face ID as well as touchscreen displays. However, you shouldn’t expect a new Mac with Face ID to launch anytime soon. The current prototypes with Face ID and touchscreen are only meant for internal testing.

Dupa cum v-am spus de la bun inceput, acesta este deocamdata doar un proiect al companiei Apple, fara vreo decizie luata cu privire la trecerea sa din faza de testare preliminara, in cea de dezvoltare. E foarte posibil ca proiectul sa ramana in acest stadiu timp de cativa ani, sia bia apoi sa fie anulat, sau sas e ia decizia de a investi intr-adevar in lansarea sa.