Huawei P30 PRO. Decizie NEBUNA din cauza iPhone

Huawei P30 PRO. O decizie complet nebuna a fost luata de catre compania chinezeasca din cauza telefoanelor iPhone, iata cum uimeste intreaga lume.

Huawei P30 PRO decizie

Huawei P30 PRO. Noul telefon al chinezilor este programat pentru a fi prezentat in mod oficial peste doar o luna si jumatate, insa pe masura ce ne apropiem de aparitia sa, aflam tot mai multe noutati cu privire la dispozitiv. In momentul de fata telefoanele iPhone reprezinta principalul inamic pentru Huawei P30 PRO si compania chinezeasca, iar asta pentru ca obiectivul de a depasi Apple inca nu a fost indeplinit, americanii revenind deasupra chinezilor pe final de an 2018.

Huawei P30 PRO. Pentru ca iPhone inca ramane o amenintare foarte mare pentru chinezi, cei de la Huawei au decis sa transforme noul lor model de smartphone intr-unul care sa faca uitate telefoanele companiei Apple. In aceasta idee, Huawei P30 PRO va avea o camera quad, care vine cu cei mai buni senzori de imagine implementati intr-un smartphone pana acum, dar si cu cel mai bun software, pentru a tine telefonul in top, la fel ca anul trecut.

Huawei P30 PRO are parte de tot ce este mai bun la Huawei pentru a depasi iPhone

Huawei P30 PRO. Acest model de smartphone se va apropia mai mult de aparatele DSLR decat orice alt smartphone lansat inaintea sa, chinezii dorind sa domine si in 2019 fotografia pentru telefoane mobile. Separat de camera, Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba si o baterie de 4400 mAh, cu aproape 50% mai mare decat cea din iPhone XS Max, ceea ce este nebunie curata, mai ales ca Mate 20 Pro a inregistrat autonomie mult maibuna decat telefoanele Apple.

Huawei P30 PRO. Pentru ecran nu sunt asteptate inovatii, iar cititorul de amprente nu e naparat mai bun decat Face ID, ci doar diferit, insa chinezii au implementata incarcare rapida, mai rapida, plus incarcare wireless mai rapida. Adaugam la acestea si preturile mai mici ale Huawei P30 PRO in raport cu iPhone, mai mult spatiu de stocare, cel putin la fel de rapid, plus posibila conectivitate 5G, iar singurul dezavantaj ar putea fi in materie de performante, dar diferenta n-ar trebui sa fie mare.

Huawei P30 PRO. Sunt destul de sigur ca multi fani ai Apple vor ramane surprinsi de ceea ce urmeaza sa anunte compania Huawei pe final de martie, noul telefon urmand a fi pus in vanzare abia din aprilie.

15 COMENTARII

  1. Tu vorbesti serios? Camera apple nu e nici in top 5. Concurenta era cu propriul lor telefon, Mate 20 pro apoi cu Note 9 etc. Nu cred ca cineva este ingrijorat de camera iphone.

  2. Here’s why everyone is saying the Tab S5e is a copy-cat of the iPad Pro

    -Aluminum back (last 2 tab devices had glass backs)
    -Camera placement
    -Rounded Display Corners
    -No headphone jack (funny cause of how Samsung criticizes that)
    -Cellular Bands
    -Comes in Grey & Silver

  3. Pacat ca Apple nu copiaza ceva mai mult de la Samsung. Noutatile Apple in ultima vreme: noi emoji si animoji, iPhone rosu, stiri cu subscriptie lunara…! Thanks for… nothing. Sa se bucure altii. Mie mi-a ajuns…