Huawei P30 PRO. Decizia GRESITA ce e o MARE PROBLEMA

Huawei P30 PRO. O decizie gresita luata de catre Huawei s-ar putea dovedi a fi o foarte mare problema pentru clientii care se gandesc sa cumpere noul telefon.

Huawei P30 PRO banal

Huawei P30 PRO. Desi este unul dintre cele mai hot modele de telefoane pregatite pentru lansare in momentul de fata, noul dispozitiv al coreenilor, nu va ajunge pe piata cu chiar atat de multe noutati precum spera lumea. Huawei P30 PRO este un telefon care aduce multe schimbari, fata de modelul anterior, insa in principal in ceea ce priveste componentele interne, iar asta pentru ca in exterior design-ul urmeaza sa fie intr-o buna masura destul de banal.

Huawei P30 PRO. Intr-un an2019 in care producatorii de telefoane incearca sa aduca design-uri cat mai noi pe piata, cei de la Huawei vor merge pe ideea unul ecran care are un decupaj sub forma de lacrima, ceva ce am tot vazut prin 2018. Huawei P30 PRO nu este un telefon cu un design cool, cu un design “demn” de anul 2019, ci un telefon ramas in anul 2018 din acest punct de vedere, cel putin in ceea ce priveste ecranul sau.

Huawei P30 PRO va avea un design banal pentru un telefon din 2019

Huawei P30 PRO design banal

Huawei P30 PRO. Desi are decupaj, telefonul nu vine nici fara o margine inferioara foarte subtire, ceva ce producatorii de telefoane Android nu prea reusesc sa faca, asa cum reuseste Apple cu telefoanele sale iPhone. In cazul Huawei P30 PRO vorbim despre un decupaj, si despre o margine proeminenta, iar noua camera quad nu “salveaza” intr-o prea mare masura imaginea banala pe care telefonul o va avea, intrand in duzina celor lansate in China in 2018.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca nu prea a mai avut de unde copia idei bune, din moment ce Apple a decis sa pastreze decupajele, la Samsung a facut trecerea la perforatii mult mai tarziu pentru ca Huawei sa poata face schimbarea, altceva nu exista. Huawei P30 PRO imi genereaza impresia unei “ciorbe reincalzite” in materie de design, cam asa cum face si Apple in aproape fiecare an, dar pe partea hardware vor exista multe noutati foarte interesante, demne de anul 2019.

Huawei P30 PRO. Prezentarea noilor telefoane va avea loc la finalul lunii martie, la o data care inca nu a fost comunicata, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii aprilie, fara ca data sa fie cunoscuta.

3 COMENTARII

  1. Va cacati pe voi. Dacă cel mai important criteriul al vostru pentru un telefon bun este ca trebuie sa aibă alt design decât celelalte atunci nu ați înțeles nimic din viata.