Table Tennis Touch – cel mai bun joc de tenis de masa, disponibil la oferta

table tennis touch oferta iphone ipad

Table Tennis Touch este un joc lansat in App Store cu doar doua luni in urma, iar dupa cum puteti observa deja din clipul video de mai sus, el este gandit special pentru fanii tenisului de masa.

Cu un motor grafic bine gandit, jocul ne ofera posibilitatea de a concura in diverse evenimente concepute de catre dezvoltatori, scopul final fiind de a deveni cel mai bun jucator de tenis de masa din aplicatie.

Jocul are disponibile o gama variata de locatii in care se desfasoara toate sesiunile de joc, este prezentat ca fiind cel mai complex si mai avansat joc de acest tip din App Store si la o prima vedere chiar pre a fi.

WE ALSO LOVE GAMES WITH AWESOME ARENAS, EPIC CAREER MODES AND INSANE MINI-GAMES – SO WE MADE TABLE TENNIS TOUCH, THE MOST ADVANCED TABLE TENNIS GAME ON THE APP STORE. IF YOU’RE LIKE US AND WANT SIMPLE CONTROLS, EYE MELTING SPEED, CRAZY SPIN AND RICH RETINA GRAPHICS THEN WE’VE MADE TABLE TENNIS TOUCH FOR YOU TOO.

Table Tennis Touch ne ofera oportunitatea de a controla 10 dintre cei mai populari jucatori de tenis de masa, iar sistemul de control prin atingeri este cat se poate de bine gandit pentru un asemenea titlu.

Table Tennis Touch este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1 euro in format universal in App Store.