Samsung GALAXY S10. Imagine cu GRESEALA ce ENERVEAZA Fanii

Samsung GALAXY S10. O noua imagine cu o unitate reala ne arata o greseala facuta de catre compania Samsung, care deja enerveaza o buna parte dintre fani.

Samsung GALAXY S10 imagine greseala

Samsung GALAXY S10. O noua poza cu o unitate reala a aparut astazi pe internet, si confirma o greseala facuta pentru noile telefoane de catre compania Samsung, una pe care foarte multi dintre fani o “taxeaza” deja pe retelele de socializare. Mai exact, Compania Samsung a renuntat la simetria din anii anteriori, si a decis sa faca Samsung GALAXY S10 cu un design in care simetria nu-si prea gaseste locul, asa cum se intampla in vechile modele.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea ca noua serie de telefoane nu mai are marginile la fel de groase in partile inferioara si superioara a ecranului, acea perforatie din partea dreapta adaugand la lipsa unei logici in ceea ce priveste forma telefonului. Nici telefonul ieftin care are litera E in denumire, nici modelele mai scumpe din seria Samsung GALAXY S10 nu vor avea un design simetric pentru panoul frontal, coreenii inspirandu-se de la restul lumii cu aceasta idee.

Samsung GALAXY S10 vine cu un design asimetric de care fanii nu sunt multumiti

Samsung GALAXY S10 poza greseala

Samsung GALAXY S10. Pentru a avea un ecran atat de mare in comparatie cu carcasa, era nevoie de un compromis din partea companiei Samsung, si el a fost facut, doar ca incep sa apara si criticile pe internet. Nici Huawei si nici Apple nu se descurca mai bine, insa in iPhone XS, spre deosebire de Samsung GALAXY S10, tot ce e pe langa decupaj are aceeasi grosime pe toata marginea ecranului, creand o simetrie care are mai multa logica decat ceea ce vedem la Samsung.

Samsung GALAXY S10. Pentru unii nu conteaza aceasta simetrie in design, insa pentru altii este extrem de importanta, iar abia dupa lansarea telefonului vom afla cam cata lume va fi intr-adevar suparata din cauza acestei schimbari. Avand in vedere ca simetria a cam disparut din design-ul telefoanelor mobile dupa aparitia decupajelor, poate ca Samsung GALAXY S10 este inceputul unei noi schimbari in materie de design, sau poate ca va atrage mai multe critici decat laude.

Samsung GALAXY S10. Ce se va intampla vom afla foarte curand, deoarece noua serie de telefoane va fi prezentata in data de 20 februarie, cu precomenzi programate sa inceapa pe 21 februarie, si lansarea stabilita pentru 8 martie.