Samsung GALAXY S10. Imagine cu GRESEALA ce ENERVEAZA Fanii

Samsung GALAXY S10. O noua imagine cu o unitate reala ne arata o greseala facuta de catre compania Samsung, care deja enerveaza o buna parte dintre fani.

Samsung GALAXY S10 imagine greseala

Samsung GALAXY S10. O noua poza cu o unitate reala a aparut astazi pe internet, si confirma o greseala facuta pentru noile telefoane de catre compania Samsung, una pe care foarte multi dintre fani o “taxeaza” deja pe retelele de socializare. Mai exact, Compania Samsung a renuntat la simetria din anii anteriori, si a decis sa faca Samsung GALAXY S10 cu un design in care simetria nu-si prea gaseste locul, asa cum se intampla in vechile modele.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea ca noua serie de telefoane nu mai are marginile la fel de groase in partile inferioara si superioara a ecranului, acea perforatie din partea dreapta adaugand la lipsa unei logici in ceea ce priveste forma telefonului. Nici telefonul ieftin care are litera E in denumire, nici modelele mai scumpe din seria Samsung GALAXY S10 nu vor avea un design simetric pentru panoul frontal, coreenii inspirandu-se de la restul lumii cu aceasta idee.

Samsung GALAXY S10 vine cu un design asimetric de care fanii nu sunt multumiti

Samsung GALAXY S10 poza greseala

Samsung GALAXY S10. Pentru a avea un ecran atat de mare in comparatie cu carcasa, era nevoie de un compromis din partea companiei Samsung, si el a fost facut, doar ca incep sa apara si criticile pe internet. Nici Huawei si nici Apple nu se descurca mai bine, insa in iPhone XS, spre deosebire de Samsung GALAXY S10, tot ce e pe langa decupaj are aceeasi grosime pe toata marginea ecranului, creand o simetrie care are mai multa logica decat ceea ce vedem la Samsung.

Samsung GALAXY S10. Pentru unii nu conteaza aceasta simetrie in design, insa pentru altii este extrem de importanta, iar abia dupa lansarea telefonului vom afla cam cata lume va fi intr-adevar suparata din cauza acestei schimbari. Avand in vedere ca simetria a cam disparut din design-ul telefoanelor mobile dupa aparitia decupajelor, poate ca Samsung GALAXY S10 este inceputul unei noi schimbari in materie de design, sau poate ca va atrage mai multe critici decat laude.

Samsung GALAXY S10. Ce se va intampla vom afla foarte curand, deoarece noua serie de telefoane va fi prezentata in data de 20 februarie, cu precomenzi programate sa inceapa pe 21 februarie, si lansarea stabilita pentru 8 martie.

35 COMENTARII

  1. Gaura necentrata
    3 margini diferite
    Jesus Christ cand samsung nu copiaza Apple aduce numai tampenii majore
    Sa vedem si cu foldable ce bomba o sa fie

  2. Du-te și vezi-ți de treabă, Samsung nu a copiat Apple, dacă se luau după ei cu notch-ul ăla ajungeau în paragină, Samsung doar a inovat

  3. Și așa asimetric și cu o gaura trântită in colț unde crezi ca va ajunge? Mai adaugă și pretul cerut pt ele și ti-ai dat singur răspunsul. Vorbim peste maxim 3 luni.

  4. Frate arată destul de bine ca telefon, cel puțin modelul s10 pentru că are doar o gaură, eu apreciez că nu s-au luat după alții cu sistemul slide pentru a pune ecran pe aproape toată fața terminalului, așa este doar o mică gaură care nu te încurcă cu mare lucru și există și avantaje ca rezistenta la apă iar la sistemul ăla slide se poate infiltra nisip sau praf care în timp dăunează, probabil nu au tehnologia necesară pentru a plasa camera selfie sub display, și defapt este mai bine asa decât cu notch-ul ăla asa mare ca la iPhone, eu unul anulam camera selfie în locul lor sau băgăm un sistem doar pentru camera cu garnitură de etanșare care iese din carcasă

  5. Păi și așa tot se decupa din ecran, problemă este că decupajul ăla pentru cameră pe care o să îl aibă s10 și mai ales s10 plus o să încurce rău de tot, mai ales la jocuri, filme și în general, este mult prea jos și prea mare și totuși nu cred frate că nu puteau să facă ceva ce naiba, nici în 2019 nu au tehnologia necesară pentru a putea plasă o cameră sun display-ul?
    Mă refer la un display care devenea transparent pe porțiunea aia în momentul în care intrai să faci o poză sau cea mai bună soluție cum am și zis, sistem slide în carcasă cu garnitură de etanșare pentru rezistența la apă

  6. Bineînțeles, un trend jegos cum a fost și notch-ul, de parcă nu ar putea să găsească soluții care să pună la dispoziția clienților un ecran cât mai extins fără compromisuri, asa nici că poți să ascunzi decupajul cu o fantă ca la notch pentru că este prea jos, pentru mine unul o să fie un trend tipic de urât, o să ai tot timpul impresia că ai o pată pe display iar în jocuri și filme îți face o grămadă de nervi

  7. Numai romanii se plâng de asa ceva! Cand stai pe telefon si bate lumina ecranului, vezi doar ecranul nu mai vezi nici o margine. Nu înțelegi de ce va plânge-ți atat! O sa fie un telefon super, mai ales că are 3 camere si una va fi super wide ! Sa nu mai zic de procesor care e asa puternic in ziua de azi de nici nu mai trebuie sa ii faca upgrade 2-3ani!
    Rămâneți voi cu iphone care daca nu ii faci update la ios un an, nu mai puteti folosi aplicatii ca va obliga sa faceti update ! Iphone = praf de stele
    Samsung = galaxie

  8. Cum pe voi nu va deranjeaza decupajul de pe X nici pe noi nu ne deranjează marginile nesimetrice. Atata timp cat are cel mai bun ecran din lume, totul se vede cristal.

  9. Dar ce spui despre camera principală a iPhone-ului? Nu ar fi fost mai bine să fi fost pe mediana carcasei așa cum sugerezi ca ar fi fost mai bine cu gaura lui S10?
    De ce sunteți voi oameni cu dublă măsură?

  10. Nu poți compara poziționarea camerei principale cu cea frontala!!!
    Din cauza asta avem notch,găuri,lacrima,etc pt ca,camera frontala nu-l pui unde ti se nazare tie și mai vrei și design bun.
    P.S. Aștept Speedtest-ul cu modemul superrapid a lui Note 9! Sau te faci ca ploua?

  11. Nu mi-am instalat aplicația de speedtest dar o să îți trimit, stai liniștit ..
    Cât privește poziționarea camerei, este un element de design important. Mă rog, pentru tine nu se pune pentru că Apple stă aiurea la capitolul ăsta ???

  12. Să știi că poziționarea camerei la iPhone și alte mărci este chiar ciudată, enervantă și foarte des discutată, mă refer la camera principală, în primul rând pentru că zgârie orice ia contact cu ea, în al doilea rând pentru că joacă sârba când îl pui pe o suprafață plană și în al treilea pentru că este foarte predispusă la zgâriere și fisurate.
    Mie unul niciodată nu mi-a plăcut iPhone, are un sistem foarte complicat și nu știe să se adapteze nevoilor oamenilor

  13. Off, o foarte avansată și importantă ai tu măi Srb pe telefon, emană numai inovații Apple, de aia are în continuare un ecran Full HD, lipsă card micro sd, lipsă mufă jack, lipsă modernizare, vă fut cei de la Apple cum vor ei

  14. lipsa microsd? serios? noi vrem ssd ultra rapide…nu avem nevoie de aberatii
    lipsa jack? pai de ce toti copiaza apple daca NU lipsa jack este viitorul?
    Deci daca pe noi ne f.te apple si pe voi prin copierea Apple, va fut.e restul

  15. Nici măcar nu știi ce specificații are noul iPhone, iPhone xs HD+ și xs max Full HD+ iar pentru banii ăia trebuia să fie cel mai performant și cu cele mai noi inovații din lumea telefoanelor

  16. Cine plm copiază mă iPhone, din câte știu Samsung a adus multe inovații după care s-au luat cei de la Apple și alții, ca de la exemplu rezistența la apă, camera cu apertură dublă, ecranul în format 18:9 și multe alte chestii la care iPhone doar visa

  17. toti copiaza iphone…doar un taampit ca tine nu vede ca dupa iphoneX, in 2018 aveam deja sute de androizi cu “notch” fara rost
    Ca sa nu mai vorbim de eliminarea jack