Samsung GALAXY FOLD. REVOLUTIE URIASA fara Apple

Samsung GALAXY FOLD. O revolutie importanta este pornita de catre primele telefoane pliabile, insa compania Apple lipseste din acest eveniment major.

Samsung GALAXY FOLD revolutie

Samsung GALAXY FOLD. Primul smartphone pliabil, cu adevarat util, va fi lansat de catre compania Samsung undeva in cursul lunii aprilie, insa pe 20 februarie vom vedea o noua prezentare pentru functiile pe care le va aduce pentru utilizatori. Samsung GALAXY FOLD reprezinta un prim pas intr-o revolutie noua pe piata smartphone, una din care compania Apple lipseste, pentru ca desi are in dezvoltare un smartphone pliabil, nu il va lansa prea curand.

Samsung GALAXY FOLD. Telefoanele pliabile reprezinta viitorul, iar revolutia pe care o astepta foarte multa lume, la peste un deceniu din momentul lansarii iPhone, va incepe cu acest model de telefon mobil. E posibil ca Samsung GALAXY FOLD sa nu fie cel mai bun smartphone pliabil, dar macar da startul unei schimbari majore in ceea ce priveste felul in care sunt privite smartphone-urile de catre oameni, si in ceea ce priveste asteptarile pe care le au oamenii de la telefoane.

Samsung GALAXY FOLD porneste o revolutie din care lipseste Apple

Samsung GALAXY FOLD. Revolutia nu va fi una la fel de spectaculoasa fara Apple, insa Huawei, Xiaomi, Vivo, sau chiar Royole, investesc sume considerabile pentru a lansa ceea ce ar putea fi viitorul smartphone-urilor. Da, e posibil ca pana la un smartpone pliabil al Apple sa nu avem parte de o experienta grozava, nici de la Samsung GALAXY FOLD, si nici de la alte modele, asa cum s-a intamplat cu tabletele lansate pana la iPad, sau cu telefoanele inteligente oferite pana la iPhone.

Samsung GALAXY FOLD. Apple lipseste dintr-o evolutie a pietei smartphone care trebuia sa aiba loc poate chiar inca de acum cativa ani, insa din punct de vedere tehnologic lucrurile n-au avansat suficient de repede. E posibil ca nici acum sa nu fie suficient de avansate, si de aceea Apple ramane un spectator in aceasta revolutie pornita odata cu Samsung GALAXY FOLD, si celelalte telefoane, dar mai multe vom afla abia dupa data de 20 februarie, cand primele unitati vor fi oferite spre testare.

Samsung GALAXY FOLD. Cred ca 2019 e un an al “probelor” in ceea ce priveste telefoanele pliabile, si cred ca abia din 2020 vom vedea telefoane de acest gen care sa ofere o experienta cat de cat utila.