Samsung GALAXY FOLD. MINCIUNA care a PACALIT Internetul

SAMSUNG GALAXY FOLD. Minciuna care a pacalit internetul in ultimele zile arata problema cu care se confrunta compania Samsung in momentul de fata.

Samsung GALAXY FOLD minciuna

Samsung GALAXY FOLD. Noul smartphone pliabil pregatit de catre compania Samsung a fost prezentat deja ca avand un ecran care se indoaie pentru a oferi functionalitatea dorita de catre utilizatori, insa din pacate, se pare ca exista si un alt model. Mai exact, cei de la Samsung ar avea deasemenea o versiune diferita a Samsung GALAXY FOLD, sau a unul smatphone pliabil similar, care nu are un ecran pliabil, ci are doua ecrane unite intre ele folosind o balama, la fel ca alte modele lansate in trecut.

Samsung GALAXY FOLD. Desi am vazut prezentat de catre compania coreeana un telefon care parea sa aiba un ecran care se indoaie, unii spun ca e posibil ca in final sa fie vorba despre doua ecrane unite intr-unul singur. Samsung GALAXY FOLD a fost deasemenea prezentat unor parteneri ai companiei coreene, care au confirmat faptul ca ecranul se pliaza, dar ca nu poate fi pliat complet pentru ca se sparge, asa ca de aici au aparut o gama variata de teorii cu privire la telefon.

Samsung GALAXY FOLD si marea minciuna a ecranului pliabil

Samsung GALAXY FOLD minciuna internet

Samsung GALAXY FOLD. Totul culmineaza cu imaginile acestea, care au tot circulat pe internet in ultimele zile in diverse forme, ele aratandu-ne un telefon cu un design complet diferit fata de cel asteptat de catre toata lumea. In aceste imagini vedem ceea ce nu si-ar dori nimeni sa cumpere de la compania coreeana, adica un Samsung GALAXY FOLD care in loc sa aiba un ecran pliabi, asa cum e normal, are trei ecrane, la fel ca alte chinezarii lansate in anii anteriori.

Samsung GALAXY FOLD minciuna pacalit internet

Samsung GALAXY FOLD. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca versiunea finala a telefonului pliabil va avea doua ecrane lipite in locul unuia pliabil, iar asta pentru ca Samsung nu ar fi promovat pentru atat de mult timp o asemenea minciuna grosolana. Desi imaginile din acest articol arata un telefon care a fost prezentat de catre compania Samsung in diverse brevete de inventie, nu cred ca Samsung GALAXY FOLD va fi diferit fata de ceea ce am vazut pe scena evenimentului organizat in noiembrie de catre Samsung.

Samsung GALAXY FOLD minciuna pacalit internet

Samsung GALAXY FOLD. Pe 20 februarie vom vedea pentru prima oara noul smartphone pliabil prezentat in detaliu de catre coreeni, asa ca atunci vom afla cat este minciuna, si cat este adevar.

7 COMENTARII