Samsung GALAXY S10. La eMAG a fost deja LISTAT

Samsung GALAXY S10. eMAG a listat deja noul model de smartphone al companiei coreene, fanii Samsung din Romania avand parte de o surpriza uriasa inaintea prezentarii.

Samsung GALAXY S10 emag inregistrare

Samsung GALAXY S10. Cu doar doua zile inainte de prezentarea oficiala a noului model de smartphone, cei de la eMAG au facut deja aceasta pagina speciala in care oricine se poate preinregistra pentru a cumpara telefonul. Vorbim despre o pagina prin care cei de la eMAG le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se inregistra pentru a fi notificati in momentul in care Samsung GALAXY S10 este listat pentru precomanda pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca precomenzile pentru noile modele de telefoane vor incepe in data de 21 februarie, era normal ca eMAG sa aiba telefonul listat deja ca fiind disponibil pentru preinregistrare. Trebuie retinut faptul ca aceasta preinregistrare facuta la eMAG pentru Samsung GALAXY S10 nu este o precomanda, ci doar primiti notificare cand puteti face o precomanda, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca veti avea deja un telefon rezervat pentru lansare.

Samsung GALAXY S10 e disponibil pentru preinregistrare la eMAG

Samsung GALAXY S10. Nu-mi imaginez ca va fi foarte multa “bataie” pe telefoanele pe care cei de la eMAG, sau alte magazine online, le vor avea disponibile pentru precomanda, asa ca nu sunt motive de graba. In ciuda acestui lucru, daca sunteti interesati sa cumparat de la eMAG telefoanele Samsung GALAXY S10, atunci e bine sa va preinregistrati in aceasta pagina pentru a fi notificati cand telefoanele vor fi disponibile pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10. Exact ca in fiecare an, ma astept ca si acum cei de la eMAG sa ofere telefoanele companiei coreene cu diverse cadouri la precomanda, insa deocamdata nu se stie clar care vor fi acestea. Cadourile difera de la tara, la tara, si stim deja ca in unele tari vor fi oferite noile casti wireless Galaxy Buds, insa in Romania eMAG ar putea avea cadou la precomanda pentru Samsung GALAXY S10 doar carcase, incarcatoare, sau alte accesorii.

Samsung GALAXY S10. Precomenzile la eMAG ar trebui sa inceapa in ziua de 21 februarie, dar nu se stie deocamdata daca e vorba despre deschiderea in cursul noptii, sau in cursul zilei.