Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, CAT COSTA Telefoanele

Samsung GALAXY S10. Preturile uriase ale seriei de telefoane au fost confirmate in exclusivitate, iata cat de mult vor costa in versiunile care au configuratie de top.

Samsung GALAXY S10 pret ceramica

Samsung GALAXY S10. Daca mai aveati vreun dubiu ca noua serie de telefoane ale companiei Samsung va fi foarte scumpa, in versiunile cu specificatiile de top, ei bine poate ca aceasta dovada va lamuri lucrurile. Mai jos aveti o captura de ecran publicata de catre binecunoscutul leaker evleaks, el confirmand faptul ca versiunea Plus a Samsung GALAXY S10, care va avea carcasa de ceramica, 12 GB RAM, si 1 TB spatiu de stocare, va costa foarte mult.

Samsung GALAXY S10. Captura a fost facuta in website-ul, sau aplicatia online, a unui magazin din Coreea de Sud, fie ca e al Samsung, sau al unui partener, iar acolo puteti vedea ca telefonul costa 10.000 yuan, sau 1300 de euro. Acestea sunt cele mai mari preturi pe care Samsung le-a perceput pana acum pentru telefoanele sale, dar versiunile de top ale Samsung GALAXY S10 vin si cu specificatii si componente pe masura banilor platiti pentru ele.

Samsung GALAXY S10 va avea preturi foarte mari in versiunile de top

Samsung GALAXY S10 pret mare ceramica

Samsung GALAXY S10. Daca ar fi sa facem o comparatie, Apple cere pentru iPhone XS Max ceva mai putin, dar nu ofera o carcasa din ceramica, 12 GB RAM, sau 1 TB spatiu de stocare, ci mai putin de atat. Pentru 512 GB RAM, dar fara ceramica pentru carcasa, Apple cere 1650 de euro pentru iPhone XS Max, deci vorbim despre o diferenta foarte mare intre preturile telefoanelor, Samsung GALAXY S10 venind cu mai multe beneficii, la o prima vedere, intr-un pret mult mai mic.

Samsung GALAXY S10. Pentru fanii companiei Samsung preturile sunt foarte mari, iar asta pentru ca pana acum coreenii s-au limitat la valori mult mai mici pentru a genera si vanzari pe masura, insa in 2019 schimba strategia. Desigur ca vasta majoritate a celor care vor cumpara telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 vor alege modelele cele mai ieftine, care ofera oricum specificatii suficient de bune pentru banii platiti, fiind si mai ieftine decat seria iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. In Romania ne putem astepta la preturi de cam 1350 de euro pentru aceasta versiune Plus care are carcasa din ceramica, insa daca faceti comanda printre primii, veti prmi si un cadou de la coreeni.

99 COMENTARII

  1. Poate nu ai inteles. De ca sa dau 1500 euro pe juma’ de Terra la Apple , cand iau UN Terra cu 200 euro mai ieftin, plus super camere si ecran ??? ALOOOO !!!

  2. Păcat de vârstă, că ín mod normal trebuia să ai mai multă înţelepciune. Vezi că pe Android îți vede pozele cu soția goală, că nu stă bine la securitate şi Samsung nu poate trimite update-urile la timp. Ai pe naiba, atâta timp cât nu foloseşti tu, degeaba…şi vărul meu are Lamborghini.

  3. “Pentru 512 GB RAM, dar fara ceramica pentru carcasa”
    Pare să fie o greșeală de scriere…

    În altă ordine de idei, superb smartphone!

  4. La 1300 euro, la spec astea + un cadou substanțial marca samsung (căști Icon x sau chiar un ceas Samsung Gear- in unele piețe dau si ceas cadou), pretul devine mai usor de digerat, mai ales fata de ce ofera Apple. Tot scump e, dar stii ca iei top spec plus un cadou, parca incepe sa para OK.

  5. Mai puțin și iese Oneplus7 la juma de preț cu același top spec(dacă nu chiar mai bun)ca majoritatea androizilor ce vor ieși pana la sfârșit de an.

  6. Posibil, dar sa nu uitam de branding, nici mie nu imi place dar aste e. Vezi Huawei care deja a intrat în liga de 1000 euro, chiar si One+ vad ca de la un flagship la altul măresc pretul. Cred ca un flagship similar cu S10+ varianta top si la One + sare la vreo 900 de euro. Ramane de vazut. Spec mai bune nu stiu ce ar mai fi: display rezol 4k, 14-16Gb ram? Procesorul il stim, SD 855 pt anul 2019 la aproape toti Androizii. In rest nu stiu ce ar fi, ramane de vazut segmentul camera însă unde nu cred ca One+ poate fi peste Samsung (Huawei posibil da). Eu unul astept o tehn noua la baterii. Toate cele bune

  7. La S10 o sa fie mai multe lucruri : camera cu f/1.5 si diafragma mecanica de la S9 si Note 9, memorie interna ufs care va citi pana la 1000 Mbs, Exynos pe 8 nm.

  8. Trebuie să ai probleme grave să scrii asta. Am Note 9 şi sūge rău. Preț bun? Android? Păi Android (OnePlus) este la egal cu Samsung, dacă nu şi mai bun din privinţa prețului. Apple îşi permite să ceară prețul de peste 1000 de euro din cauza iOS-ului şi a ecosistem-ului pe care nu îl găseşti altundeva. Să nu mai spun de problemele de software pe care le are Samsung şi că nu este capabilă să trimită un update. Iar gaurica este penibilă şi camerele se văd extrem de urât.

    Apropo, 4 GB RAM pe iOS vs 8 GB RAM pe Android şi ghici cine este câştigătorul. Iar de spațiu…pe bune? Eu abia foloseam cei 64 GB, anyway, poate ai auzit şi tu de hosting cloud.

  9. Esti doar un copil emo care copiaza expresii americanesti ca “sucks” si “really ??”. Esti penibil. Vorbeste romaneste , nu ameroromana. Nici nu ma intereseaza ce spui sau ce ai. OnePlus e o mizerie pe care nu as pune mana decat cu manusi. Hosting Cloud sa folosesti tu. Mie imi place 1TB memorie la mine in buzunar. Ca imi permit.

  10. Daca esti pasionat de Flac-uri ca mine si mai si filmezi in 4K la 60 fps ca mine, 1TB incepe sa aiba sens. E bine sa fie acolo. Decat sa nu fie. Nu ?!

  11. Poate nu ai inteles. De ca sa dau 1500 euro pe juma’ de Terra la Apple , cand iau UN Terra cu 200 euro mai ieftin, plus super camere si ecran ??? ALOOOO !!!

  12. Am 43 de ani pustiu si am 4 telefoane. Note 9, Huawei Mate 20 Pro, iPhone XS, iPhone X. Nu le folosesc eu permanent, dar eu le-am cumparat familiei. Si in curand S10 Plus imediat ce apare.

  13. Dovada ?? Vrei sa ma intalnesc cu tine ?? Sau ce vrei ?? De rusine te faci tu cu textele tale penibile traduse prost din americana de suburbii.

  14. 4K la 60 fps are ceva logica,dar dacă ești limitat la 5 minute ce te faci? Și eu am 5 albume ale lui Parov Stelar in flac și îmi ocupa 2.21 gb. 128 gb e ok in era Cloud-ului,256 gb e mai mult decât suficient,512 gb e deja nebunie pt obsedați,iar 1 Terra deja e fără rost și ca sa arați doar ca se poate. SuperSaf zicea ca e doar pt show off. Idem cu ramii. Așteptam in toamna Note 10 cu 16 gb ram și 2 Terra la 2500-3000$. Dacă se poate de ce nu,așa-i?

  15. Păcat de vârstă, că ín mod normal trebuia să ai mai multă înţelepciune. Vezi că pe Android îți vede pozele cu soția goală, că nu stă bine la securitate şi Samsung nu poate trimite update-urile la timp. Ai pe naiba, atâta timp cât nu foloseşti tu, degeaba…şi vărul meu are Lamborghini.

  16. Lasa asa sa am eu 1 TB fara rost. Din pacate la noi se va aduce doar S10 Plus de 512 GB. Si vezi ca S10 nu va mai avea limita la filmare. E in teste la Vodafone si am aflat tot. Nasol….

  17. Băi bolnavule, tu ai auzit de fapgate? De scandalul pozelor furate cu vedetele de la Hollywood? Alea au fost făcute cu iPhone-ul și furate din iCloud, crétiene! Baăăă ! Miroase-te puțin ca puți…. A pr0stie!

  18. Le folosesc cand vreau, sunt acum in fața mea pe masa din bucatarie toate patru. Varul tau are Lambo din Burago. Si nu vad de ce nu am intelepciune ?? De unde ai dedus ?? Explica.

  19. Vorbim despre un smartphone android din multitudinea de smartphone-uri android care vor mai veni in decursul anilor(o duzina cu același SD855 și 6-8-10-12 gb ram)vs doar un singur smartphone iOS.
    Asta nu înțelegeți voi,comparați specificațiile unui android cu specificațiile unui iOS. Pe hârtie tot timpul android-ul stătea mai bine,însă in viața reala…

  20. Nu mă poate acuza nimeni de răspunsul pe care îl dau crétien ului ăsta de Claudiu. Gândiți-vă că asemenea ratati s-ar lua de mamele voastre de surorile soțiile voastre…

  21. – Face and iris don’t seem to recognize my face/ iris all the time and there is a huge delay!

    – jumping in and out of apps isn’t smooth and lags a lot of just crashes.

    – scrolling through the camera modes( Auto-Live Focus-Pro-Slomo) takes a long time to load or just glitches??

    – When you have the notification panel open and you hit the recent button you can see a big lag or a glitch.

    – switching between apps is really slow and laggy

    – Bixby Vision doesn’t work half of the time

    – Apps take a lot of time to load compared to other Android devices.

    via Samsung Community.

  22. Da abia aștept să îmi arăți cum arată un iPhone X. Eu o să îți arăt cum arată un iPhone X in gura ta! Unde stai?

  23. Daca avea probleme fatale nu mai putea scrie pe aici
    Tu nu stii sa te exprimi la varsta aceea?
    Probabil esti un pustan sau un om ce nici dupa 40 ani nu stie sensul cuvintelor pe care le foloseste

  24. “Probabil esti” sunt cuvinte inutile pe internet despre o persoana ascunsa in spatele unor litere oarecare. Pot fi si taica-tu din camera alaturata.

  25. Vai de steaua ta cu saracia ta de iphone refurbished care nu are bluetooth pentru transfer de date si nu poti sa il legi normal la niciun pc, doar daca folosesti iTunes, nu face mirroring pe smart tv, nu poti pune la el direct un stick de memorie, un dac extern de muzica. Nu face nimic !! Praf !!

  26. Cand omul se plange la 200$ e clar
    E ok,nu esti singurul sarac ce ii este rusine de statutul lui financiar
    Plus ca am vazut ca la asa lresupusa varsta de peste 40 ani ,folosesti cuvinte pe care nu le intelegi

  27. Nu ma plang trollere. Fac o comparatie ca sa fie clar inca o data preturile absurde de la Apple. Am 4 telefoane printre care si iPhone X si XS, dar nu ma ating de ele. Sunt ale fiicei si sotiei. Telefoane de femei. Le-am luat in sila la insistentele lor, ca altfel mai bine imi luam un tomberon nou la vila.

  28. Cand faci conparatii din astea,te plangi de bani
    De ce ai mercedes si nu 10 dacii etc
    Ok deci mama ta a luat telefoane femeilor si tie
    Samsung sunt niste obiecte pt oameni ce nu isi permit

  29. Cu cat inaintezi mai mult in varsta ,cu atat incepi sa apreciezi bucuriile simple si sa nu-ti mai pese de nimic decat de confortul tau. E o filozofie de viata pe care trebuie s-o adopte si un troller nefericit ca tine.

  30. Cum ai dovedit tu aici cine esti si faptele tale ?? Cum ai procedat ?? Ti ai pus poza C.I.-ului cu cnp-ul vizibil si alaturi extrasul de la banca cu depozitul de un milion de euro pe numele tau ?? Ma exprim foarte corect.

  31. Numai tu te bicuri de 1 t si de 200$ in plus la buzunar
    Eram ironic cand am zis asta
    Bucurii simple ar trebui sa fie natura si persoanele din ea nu niste obiecte precum samsung
    Jesus dar esti prrost rau,sigur ai peste 40?

  32. E treaba mea ce ma bucura pe mine. Nu esti tu in masura sa ma judeci, ca nu imi cumpar nimic din banii tai. De ce insulti gratuit, japiță de om ce esti ???

  33. Ai probleme mari cu literele, cu virgulele, cu punctele. Scrii fara semne de punctuatie , ca agramatii penali. Lasa telefoanele refurbished si mai citeste o carte. Vai de capul tau.

  34. Se vede ca esti un sarac care habar nu ai ce e dincolo blocul tau. Bogatii sunt in general chitrosi si se uita la fiecare leu. Eu am gasca numai de bombardieri de Dorobanti, fosti golani in liceele Jean Monnet si Caragiale in anii ’90, cu parinti nomenclaturisti grei. Si toti sunt chitrosi desi au milioane. Doar saracii fara dinti in gura, care “o pun de o combinatie”, sau le da “speciala” la pacanele, toaca toti banii, isi iau iPhone si ajung iar la bordura.

  35. Cred ca nu are rost sa mai spun ca acest user are probleme la bibilica din cauza obsesiei sale acute despre Samsung , mai ales din discutiile din trecut
    De un lucru ma m convins serios aici , ca spalatilor pe creier nu poti sa le schimbi parerea indiferent de argumentele aduse sau de cat dovezi aduci

    Fii calm , si nu ti stresa neuronii cu cauze pierdute definitiv disperate dupa atentie

  36. Ca ironie in toata situatia asta , userul asta Claudiu, care din cate se pare uraste la nebunie Samsung si investigheaza orice problema despre Samsung , nu numai ca isi pierde timpul cautand lucruri despre Samsung , dar dupa spusele lui si a cumparat un Note 9 , desi nu suporta Samsung

    Ce chestie ….700 $ pe apa Sambetei ,cand putea sa isi ia un XR cu ceva bani in plus

    Cred ca stii unde bat despre acest user

  37. Depinde si ce cumperi , asta insemnand cine are traditie cu softul

    Dar sa stii ca lucrurile nu mai sunt ca in anii trecuti de loc , Huawei si Xiaomi au batut Samsung la modificarea masiva a androidului , in acest moment Samsung lasa androidul din ce in ce mai stock …..ce ar fi sa pui mana pe un android high end si sa lasi frazele trecutului in urma , nu mai merg

    In afara de cantitatea de ram , nu multi producatori android dispun de ingineri , patente , experienta , buget si mai ales succes ca sa isi produca propriile procesoare …..Samsung a reusit din plin , altii cum ar fi LG si Xiaomi nu prea , deloc

  38. E o intrebare foarte clara. Nu o mai evita cu aberatii. RASPUNDE : CINE TE CUNOASTE DE PE SITE, CINE CONFIRMA FAPTELE TALE, CUM IMI DOVEDESTI CINE ESTI ??? Numele meu este Alexandru Popov, locuiesc in sectorul 1, numarul meu de telefon este 0721448808. Suna-ma sa iti confirm. Acum spune tu cine esti si da un numar de telefon daca esti asa de tare , cu fapte, cu smecherii. Ma intalnesc cu tine oriunde vrei, iti arat ce am, unde stau. Ce se poate intampla ?? Nimic. Ai sange sa faci asta ??

  39. Cred ca pe langa 4k , mai e si banalitata , lipsa evolutiilor mari , schimbari putine rau , cresterea alarmanta a preturilor ,suprasaturarea pietei , schimbarea mai rara a telefoanelor , ii obliga pe producatori sa iasa in evidenta prin orice mijloace….asta fiind valabil la toti

    Ar fi bine ca Note 10 sa vina cu 16 gb ram , 2 T , 4K display SOD si procesor pe 12/16 nuclee , sa mai schimbe putin peisajul ….nu de alta , dar in privinta ecranului si a procesorului nu a mai facut nimic notabil nimeni …..Samsung a imbunatatit pur si simplu masiv aceste 2 componente la nivel tehnologic , dar evolutie semnificativa nu a fost la nimeni

  40. Numarul meu de telefon este 0721448808. Astept sa ma suni si sa imi spui barbateste la telefon de ce ma insulti gratuit si cine esti tu asa de smecher. Cine te recomanda. Hai !! Baga !!!

  41. Ne intalnim si o sa iti arat ce sarac sunt. O sa vrei sa ma iei de barbat. Numarul meu de telefon este 0721448808. Suna ma !!!

  42. nu te-ai plictisit de propria viata copile ? sa stai toata ziua pe site-uri de telefoane si pc-uri pe care nu ti le vei permite nici-o data si sa stai sa comentezi de pe un laptop de 12-15 mil :))) ? mare pr00 st, mare caracter. si da aia prooosti se dau mari destepti singuri,ca si tine de altfel.

  43. draga claudiu, cred ca confunzi cu ishiit unde toate chestiile sunt stocate in raahatul ala de icloud care se poate hackui usor si pot fi aflate ce poze ai, video-uri,locatia,cand te trezesti,cand te culci,ce contacte ai, etc!!! NIci-un telefon pe android nu face aceasta excrocherie care o face ishiit! Un android devine vulnerabil doar daca utlizatorul este foarte fraier. Un ishiit e din fabrica vulenrabil dar nu va da-ti seama ca apple nu raporteaza vulenrabilitatiile catre comapniile de antivirus,deci esti virusat fara sa sti fie ca ai ios fie macos.

  44. Ai dreptate,am iPhone refurbished dar nu știu cum se face ca mi-a venit sigilat de la Vodafone…
    N-am bluetooth pt transfer de date? Așa o fi,folosesc AirDrop. Dar ai dreptate,nu pot sa trimit o melodie cu Guța la alt telefon,sunt efectiv distrus din cauza asta.
    Nu pot sa-l leg la PC fără iTunes?
    Nu știu cum se face dar când îl leg la PC imediat îl vede ca pe un hard extern și copiez poze/video din el,ceea ca ma și interesează. Dar iarasi ai dreptate,nu pot sa pun ultimul hit a lui Salam pe el prin drag and drop,iarasi motiv sa ma vârcolesc in chinuri!
    Iar pt mirroring am Apple tv.
    In concluzie,sunt praf. https://uploads.disquscdn.com/images/ef8555264a02e98b1f0bb8a0504240cc022193958964250d7fc38d2487384c50.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/5c051490877c0c4ec01ea341292ea07ccae8d979c0f1b57af739b656167dd427.jpg

  45. Când scrii o astfel de aberație, este clar ce inteligent eşti. Vii să-mi dai cu mătura? Că la ce prostie imensă ai scris, nu vei reuşi ìn viaţă.

  46. Vorbesti prostii copile. Eu am note 9 si are 0 lag! Nustiu ce aberezi acolo. Conectat la ceas, la masina la căști wireless si ceasul conectat la căști si el. 2 youtube deschise in acelasi timp, si spotify in background cu google maps

  47. In primul rând nu e codata chiar dacă pe cutie scrie ca da. Oricum n-am avut alta cartela in ea decât a mea pe Vodafone. Am destule beneficii la ab,nu am nevoie sa bag alta cartela ca săracii ca tine din țara unde călătoresc ca e mai ieftin minutul sau internetul.

  48. M-a iritat puțin pentru că a avut nesimțirea să o bage în discuție pe mama celui cu care discută. Efectiv i-aș rupe falca ăluia care mi-ar vorbi așa de mama.

  49. Saracia de mine isi ia numai telefoane cash de la Emag sau Cel, sau unde gasesc mai mic pretul. Dar niciodata la abonament. Cand reinoiesc abonamentul, nu iau niciodata telefoane de la Vodafone. Nu merita. Prelungesc contractul si le cer giga de net in plus in fiecare an. Am ajuns sa am practic internet nelimitat pe Vodafone in Romania.

  50. Nu știu dacă ai și urmărit clipul să vezi că tipul ăsta a pus din burtă câteva “avantaje” pentru iPhone, doar ca să ii iasă numărătoarea 25.
    Să recapitulez:
    1. Taptic engine: OK
    2. Lockscreen privacy Asta este clar o abureală. În Android și pe Note 9 ascunzi conținuturi notificărilor.
    3. Intuitive interface. Abureală ! Android 9 este foarte intuitiv. Nu văd care e avantajul iPhone-ului câtă vreme Android face o treabă mai bună in privința interfeței
    4. Apple stores Eu am întrebat ce face iPhone-ul in plus față de Note 9. Magazinele Apple Store nu sunt un avantaj a iPhone-ului.
    5. Wi-Fi password share. There’s an app for that ? (Google Wi-Fi App)
    6. Continuity. OK
    7. Complete phone back-up E clar că flăcăul ăla a vrut să pună orice doar să îi iasă numărătoarea. Android face backup TOTAL, nu pierzi nici parolele folosite.
    8. Spotlight search Același lucru îl ai și pe Android, cu Google Search.
    9. IMessage. OK deși nu văd cu ce e mai bună decât Facebook Messenger sau WhatsApp
    10. Parental controls Hahaha… Gluma zilei… În Android poți crea un cont nou nouț pe care să îl configurezi perfect cu parental control. Practic ai mai multe conturi pe același smartphone sau tabletă.
    11. Vibrate switch. OK, deși implică adăugarea unui buton hardware neconfigurabil
    12. Longer suport. OK deși vine cu anumite compromisuri și lipsuri.
    13. Bigger screen Hahaha…. IPhone 5,8 inci are un bigger screen decat Note 9 6,4 inci. Mai mult, screen to body ratio la iPhone X este 82,9% iar la Note 9 este 83,4%. In plus, se pare că iPhone x nu are chiar 5,8 inci, ci mai puțin.
    14. Face ID. Ăsta nu este niciun avantaj, ci dessous dimpotrivă. IPhone are doar două metode de blocare: Face ID (care dă rateuri la gemeni și rude) + parola. Note 9 are Iris Scan (foarte sigur) + parolă (foarte sigur) + Face unlock (nesigur) + amprentă (foarte sigur). In plus, pe notes 9 poți folosi combinația Iris Scan + amprentă care este imbatabila.
    15. Faster performance. OK
    16. Faster OS updates. OK (avantaj față de Note, dar nu față de Pixel)
    17. Resale value Este părerea lui personală. Nu văd de ce iPhone X și-ar păstra valoarea după primul “update” prin care Apple ți-l ftue ca să cumperi altul.
    18. Better app experience Asta era valabilă prin 2012, dar nu astăzi. Android are aplicații excelente și producătorii dau prioritate Androidului acum. În plus, sunt aplicații exclusiv pentru Android.
    19. Accessory ecosystem. OK (dar ce face în plus iPhone-ul aici?)
    20. 3D touch Ce avantaj e ăsta? Obții același lucru în Android prin long-press.
    21. Better text experience Gluma zilei 2 ??? In Android ai orice opțiune de a introduce text: tastaturi grămadă cu cele mai bune predicții, impur vocal, input pentru cei cu vederea slabă, etc. Ce are în plus iPhone?
    22. True tone. OK
    23. Tap to top. Funcție copiata de Apple de la producătorii de Android. Aveam funcția asta pe un Lenovo prin 2016. Fie, nu o am not pe Note 9
    24. Privacy Gluma zilei 3 ??? Cu ce e mai slab Android sau Note 9 la privacy? Pe Note 9 ai Secure Folder, ai Knox, ai toate opțiunile de blocare a accesului nedorit. Fapgate a fost posibil cu iPhone, NU cu Note
    25. Augmented reality. OK

    Așadar, eu număr 10 chestii pe care le ai pe iPhone și nu le ai pe Note. Repet: chestii pe care le ai, nu neapărat avantaje. Restul sunt de umplutură ca să iasă numărătoarea.

    Revin cu un mesaj despre ce ai pe Note 9 și nu ai pe iPhone, și vei vedea acolo ce înseamnă avantaje.

  51. Nu-i adevărat,și eu primesc tot mai mult net odată la 2 ani la același abonament,asta pe lângă subvenția de câteva sute de euro. De ex 6S plus 64 gb la liber era 930€ iar eu l-am luat cu vreo 385€.
    In Decembrie 2017 am luat iPhone 8 la soție,la liber vreo 780€ parca,luat cu 210€. De ce sa nu profit? Sunt client din 2000 la ei,am agentul meu personal pe care-l sun dacă prelungesc vreun abonamnet și-mi face un preț mult mai bun decât in magazine sau online pe net. Acum sunt decât client Titanium,dar am fost și Diamond,depinde de valoarea facturilor.
    Plus de asta dacă am vreo problema cu telefonul am prioritate in service,îl las luni la Timisoara și miercuri deja îl am inapoi.
    Așa am făcut când l-am trimis in service pt schimbarea bateriei. https://uploads.disquscdn.com/images/44652bb78faf87ef4789adcc8a54c3ea062fc5b5ff985bf2b020314a925297a2.png https://uploads.disquscdn.com/images/acdc74d73bcdb14838319ed844e56b60f39bf4ed302bd78bdc56fbc9bcb0dbf2.png

  52. Privește clipul celalalt, cu ce avantaje ai pe Note 9 și nu pe iPhone X:

    1. Better battery life
    2. Super slow motion
    3. S Pen
    4. DEX Station
    5. Mai ieftin
    6. More storage
    7. Separate App sound
    8. Themes (ai opțiuni câte vrei, spre deosebire de același ecran iPhone de când a apărut primul iPhone)
    9. Battery indicators. Poți vedea ce aplicații iți consumă bateria și să administrezi mai bine sistemul.
    10. Scheduled messages.
    11. Head phone jack
    12. Clipboard
    13. Fast charging (nu gluma de pe iPhone)
    14. Create a GIF (ca să fiu sincer, nu mă interesează asa ceva. Ar putea ca Note 9 să nu aibă asta)
    15. Multi-tasking. Foarte util
    16. Micro SD card {niciodată pe iPhone)
    17. Smart select (ceva ce iPhone nu va avea niciodată)
    18. Secure Folder (asta ca să vorbim de gluma de la celalalt clip cum că iPhone este mai sigur ??)
    19. Quick camera launch
    20. Notifications (led deasupra ecranului, când ridici Note îți vibrează ușor)
    21. Ultra power saving mode
    22. Samsung Pay (mult mai versatilitatea și compatibil cu mai multe terminale)
    23. Scrolling screenshots (cum faci asta pe iPhone?)
    24. Edge panels (prea futuristic pentru iPhone)
    25. Invisibles home button

    E clar ca tipul ăla care a făcut clipul a omis multe funcții de la Note 9 doar ca să ii iasă numai 25 avantaje față de iPhone. Nu-i nimic, îți scriu eu unele dintre ele:

    26. Alway on display
    27. Dark mode
    28. Încărcare rapidă wireless
    29. Conturi multiple de utilizator pe același dispozitiv
    30. Ecranul mai mare
    31. Lipsa notch-ului
    32. Google Now (care surclasează Siri)
    33. Game mode (poți înregistra ceea ce joci pe ecran)
    34. Portul USB-C
    35. Dual Bluetooth
    36. NFC funcțional
    37. Sunet Dolby Amos
    38. S-Pen remote (folosești S-Pen ca pe un declanșatorul foto de la distanță)
    39. Kids home (apropos de ce spunea tipul la avantajele iPhone cum la punctul 10. Parental controls)
    40. Smart view (clonezi ecranul Note 9 pe alt écran (TV)
    41. Dual SIM
    42. Limitarea datelor mobile în funcție de volumul consumat. Iphone nu are așa ceva?
    43. LED indicator
    44. Rezoluția 2K
    45. Virtual Reality
    46. Smart Lock
    47. Widgets (never pe iPhone ??)
    48. Widgets in Lock Screen (ceva ce Apple NU a auzit vreodată și vouă vă miroase urât)
    49. Modalități multiple de blocare (Iris + amprentă + parolă). IPhone are doar două modalități și ii lipsește amprenta.
    50. Direct share.
    51. Dual Messenger (folosește-te două conturi pentru aceeași aplicație.
    52. Sistem de fișiere vizibil în Windows OS/Mac OS

    Or mai fi și alte avantaje dar m-am plictisit să scriu. Astea sunt avantaje amfetamin my friend, nu aburelile iPhone.

  53. Amfetamin este un tip deștept cu care poți discuta. Este fanul Apple pe care îl simpatizez. Nu merită să fie luat la mișto pentru că nici el nu o face.
    Distrușii sunt: Serebehehe, Clafutiu, Makaroni, haidiof, Leo Emsi, AiTu (în boscheți), sudețu’român, etc
    Amfeta este cel mai mișto partener de discuții!

  54. Omul nu te cunoaște stai liniștit… Crede că ești ca Serebehehe sau alți distruși care intoxică secțiunea de comentarii. Te va cunoaște și veți di prieteni buni. Oamenii deștepți se împacă bine între ei.