Apple Watch 3 si 4 vor Functiona pe 4G si in Romania

Apple Watch 3 si 4 vor functiona inclusiv pe retelele 4G din Romania, compania Apple confirmand in mod oficial suportul oferit pentru tara noastra.

11

Apple Watch 3 4 4G romania

Apple Watch 3 si 4 vor putea fi folosite cu o conexiune 4G si in Romania, compania Apple confirmand totul printr-o pagina speciala publicata in cadrul website-ului sau. Pagina de suport a fost publicata pe data de 14 februarie de catre Apple, iar in ea este descrisa metoda prin care Apple Watch 3 si 4 vor putea fi folosite cu o conexiune celulara 4G in Romania.

Dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, Apple a lansat Apple Watch 3 si 4 cu suport 4G pentru putine tari, extinzand apoi disponibilitatea intr-o varietate de retele de telefonie mobila. Iata ca in 2019 a venit si randul Romaniei sa aiba parte de atentia celor de la Apple, astfel ca toti cei care vor cumpara Apple Watch 3 si 4 le vor putea folosi si cu retelelel 4G.

Apple Watch 3 si 4 vor Functiona pe 4G si in Romania

In momentul de fata doar Orange Romania vinde Apple Watch prin magazinul online, deci e de asteptat ca suportul sa vina initial de la acest operator, si abia mai apoi de la altii. Nu ar fi exclus ca Vodafone sa lanseze Apple Watch impreuna cu suport 4G in Romania, insa nu mi-as face foarte mari sperante in acest sens, dar macar veti putea cumpara ceasuri utilizabile si in acest mod.

Folosind conexiunea celulară de pe Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) sau de pe Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), poți să efectuezi apeluri, să răspunzi la mesaje, să primești notificări și multe altele, chiar și când nu ai iPhone-ul la îndemână.

Avand in vedere ca deocamdata niciun operator nu ofera suport pentru Apple Watch 3 si 4 cu 4G in Romania, e greu de spus daca modelele cumparate din alte tari vor putea fi folosite aici. Teoretic, n-ar trebui sa existe probleme daca Apple va actualiza watchOS pentru a include si operatorii din Romania, insa ramane de vazut ce va fi anuntat oficial.