RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, Anunt SOC din Parlament

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange continua sa fie "tinute in sah" de catre Parlament si Guvern, iata ce anunt important a fost facut astazi, si cum sunt afectati clientii.

0

RCS & RDS energie

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange au zilnic parte de noi vesti din Parlamentul Romaniei cu privire la OUG 114/2018, care ba e modificata de catre unii, ba are prevederile mentinute de catre altii. Se pare ca astazi Calin Popescu Tariceanu a facut o serie de afirmatii care le sustin pe cele ale prim-ministrului Viorica Dancila, el reiterand ca OUG 114/2018 ar urma sa fie modificata, dar fara a face referire la RCS & RDS, si celelalte companii de telecomunicatii.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

RCS & RDS. Presedintele Senatului a avut grija sa aduca in discutie situatia bancilor, dar si a companiilor care furnizeaza energie electrica, pentru acestea parand sa fi fost gasita o solutie pentru a elimina taxa pe cifra de afaceri. Deocamdata pentru companiile din telecomunicatii n-a fost spus absolut nimic cu privire la posibila eliminare a taxei, iar asta desi ANCOM sustine RCS & RDS, si ceilalti operatori, spunand inca din 2018 ca acest nou bir e contrar legislatiei europene.

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange sunt „tinute in sah” de Parlamentul Romaniei

RCS & RDS. Din pacate, dintre toate discutiile de pana acum, niciun reprezentant al Guvernului, sau al Parlamentului, nu a spus ca taxa pentru companiile de telecomunicatii urmeaza sa fie modificata in vreun fel. Desigur ca asta e, poate, si o consecinta a faptului ca modificarile din domeniul bancar, sau cel al energiei, afecteaza mai multa lume si sunt mai importante, insa RCS & RDS este deasemenea furnizor de servicii energetice, deci ar avea de castigat oricum chiar daca in sectorul telecom nu se schimba ceva.

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii a devenit furnizor de energie electrica inca de acum aproape 1 an de zile, Digi Energy adunand clienti de la diversii furnizori traditionali pentru a-si creste substantial baza de clienti. Exact precum in sectorul telecom, si in cel energetic RCS & RDS are preturi competitive pentru serviciile pe care le ofera, astfel ca efectele OUG 114/2018 iar reduce profitul, sau chiar capacitatea de a investi in extinderea serviciilor.

RCS & RDS. Pana la finalul lunii februarie ar trebui sa aflam cum se va termina saga cu OUG 114/2018, iar tot pe atunci ar trebui sa ne pregatim si pentru eventuale cresteri de preturi, pentru foarte multe servicii.