RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, Anunt SOC din Parlament

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange continua sa fie "tinute in sah" de catre Parlament si Guvern, iata ce anunt important a fost facut astazi, si cum sunt afectati clientii.

RCS & RDS energie

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange au zilnic parte de noi vesti din Parlamentul Romaniei cu privire la OUG 114/2018, care ba e modificata de catre unii, ba are prevederile mentinute de catre altii. Se pare ca astazi Calin Popescu Tariceanu a facut o serie de afirmatii care le sustin pe cele ale prim-ministrului Viorica Dancila, el reiterand ca OUG 114/2018 ar urma sa fie modificata, dar fara a face referire la RCS & RDS, si celelalte companii de telecomunicatii.

RCS & RDS. Presedintele Senatului a avut grija sa aduca in discutie situatia bancilor, dar si a companiilor care furnizeaza energie electrica, pentru acestea parand sa fi fost gasita o solutie pentru a elimina taxa pe cifra de afaceri. Deocamdata pentru companiile din telecomunicatii n-a fost spus absolut nimic cu privire la posibila eliminare a taxei, iar asta desi ANCOM sustine RCS & RDS, si ceilalti operatori, spunand inca din 2018 ca acest nou bir e contrar legislatiei europene.

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange sunt “tinute in sah” de Parlamentul Romaniei

RCS & RDS. Din pacate, dintre toate discutiile de pana acum, niciun reprezentant al Guvernului, sau al Parlamentului, nu a spus ca taxa pentru companiile de telecomunicatii urmeaza sa fie modificata in vreun fel. Desigur ca asta e, poate, si o consecinta a faptului ca modificarile din domeniul bancar, sau cel al energiei, afecteaza mai multa lume si sunt mai importante, insa RCS & RDS este deasemenea furnizor de servicii energetice, deci ar avea de castigat oricum chiar daca in sectorul telecom nu se schimba ceva.

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii a devenit furnizor de energie electrica inca de acum aproape 1 an de zile, Digi Energy adunand clienti de la diversii furnizori traditionali pentru a-si creste substantial baza de clienti. Exact precum in sectorul telecom, si in cel energetic RCS & RDS are preturi competitive pentru serviciile pe care le ofera, astfel ca efectele OUG 114/2018 iar reduce profitul, sau chiar capacitatea de a investi in extinderea serviciilor.

RCS & RDS. Pana la finalul lunii februarie ar trebui sa aflam cum se va termina saga cu OUG 114/2018, iar tot pe atunci ar trebui sa ne pregatim si pentru eventuale cresteri de preturi, pentru foarte multe servicii.