Samsung GALAXY S10 Plus, PRIMUL Hands-ON VIDEO

Samsung GALAXY S10 Plus apare astazi in primul hands-on video care ne arata unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale momentului, iata ce trebuie sa stii.

29

Samsung GALAXY S10 Plus

Samsung GALAXY S10 Plus este prezentat astazi in primul hands-on video care ne dezvaluie noul telefon mobil la doar o ora dupa ce a fost prezentat in mod oficial. Chiar daca Samsung abia a prezentat telefonul pe scena evenimentului din San Francisco, unii dintre youtuberi au avut ocazia de a testa Samsung GALAXY S10 Plus inaintea prezentarii.

Samsung GALAXY S10 Plus este un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, are o camera duala intr-un ecran perforat, si are un cititor de amprente ultrasonic implementat in ecran. Samsung GALAXY S10 Plus are deasemenea o camera tripla integrata pentru a inregistra poze si clipuri video excelente, plus o multitudine de alte noutati majore.

Samsung GALAXY S10 Plus este prezentat in totalitate in clipul video de mai jos, si daca erati interesati sa aflati secretele cele mai importante in legatura cu el, va recomand sa-l urmariti.