Samsung GALAXY S10 Plus, PRIMUL Hands-ON VIDEO

Samsung GALAXY S10 Plus apare astazi in primul hands-on video care ne arata unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale momentului, iata ce trebuie sa stii.

Samsung GALAXY S10 Plus

Samsung GALAXY S10 Plus este prezentat astazi in primul hands-on video care ne dezvaluie noul telefon mobil la doar o ora dupa ce a fost prezentat in mod oficial. Chiar daca Samsung abia a prezentat telefonul pe scena evenimentului din San Francisco, unii dintre youtuberi au avut ocazia de a testa Samsung GALAXY S10 Plus inaintea prezentarii.

Samsung GALAXY S10 Plus este un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, are o camera duala intr-un ecran perforat, si are un cititor de amprente ultrasonic implementat in ecran. Samsung GALAXY S10 Plus are deasemenea o camera tripla integrata pentru a inregistra poze si clipuri video excelente, plus o multitudine de alte noutati majore.

Samsung GALAXY S10 Plus este prezentat in totalitate in clipul video de mai jos, si daca erati interesati sa aflati secretele cele mai importante in legatura cu el, va recomand sa-l urmariti.

29 COMENTARII

  1. Cum naiba să nu astupi camerele alea oribile cu o vopsea? Spatele arată bine, fără senzorul de amprenta dar acum au dat greş cu fața. Prea urât să fie cumpărat.

  2. Tu crezi toata vrajeala de la Apple? Ai uitat ca verisoru-to poate sa-ti deblocheze telefonul cu Failid nicio problema? Cu ce ma incalzeste pe mine “tehnologia” daca nu mi-s taiate de numa pozele cand ma uit full screen?

  3. s10 nu aduce nimic impresionant in plus.. stim ca amprenta in ecran , si folosirea ca incarcator wifi pt alt device is deja de anu trecut pe mate20..asadar samsung doar le-a copiat…. in rest is telefoane varzaaaaaa……..

  4. Unde vezi mistouri? Dacă mergi pe yt până şi canalele dedicate pentru Apple zic că Samsung S10 e un telefon reusit . Să nu mai zic de secțiunile de comentarii.

  5. Să cumperi Android când ai Android pe atâtea dispozitive mai ieftine şi la fel de bune, la prețul ăsta, înseamnă că ai o problemă. ?

    Oricum scade prețul cu 100€ pe lună, cum s-a întâmplat şi cu Note 9.

  6. Arata super! De-ar fi avut si Apple ideea asta geniala cu punch hole display. Pacat ca toti prietenii cu samsung mi se plang ca dupa cateva luni, incepe sa le sacadeze telefonul.

  7. Dacă avea Apple aşa ceva, nu cumpăra nimeni. Vezi şi tu prin comentarii pe toate site-urile cât mişto se face. Nici măcar vopsea pe camere nu au aplicat. Se văd îngrozitor. S7 sau S10 este întrebarea care circulă pe la YouTuberi.

    Confirm mini-lag-ul pe Note 9 după nici 2 luni. De când am făcut upgrade la Android 9.

  8. Zici de iconițele alea desenate în Paint? Sau de “lift to wake” care nu prea merge? Sau de mini-lag-ul dacă nu dezactivezi animațiile? Ok…poate că da, de asta cumpără lumea alt Android.

  9. Tu pierzi esentialul. Niciuna din tehnologiile astea de pe S10 nu le are iPhone-ul. Telefonul pe care il prea slavim cu totii.

  10. Stupid este sa dai 1500€ pe un xsmax de 512, telefon vechi de doi ani si nu sa dai 1250€ pe un samsung care are in el tehnologie cu 10 ani in fata apple. behehehheeheeeeee

  11. Culmea că doar aici văd comentarii de genul ” Aaa naspa telefon , nu-i bun” dar când merg pe yt până şi celor care iubesc Apple zic de Samsung că-i un telefon reusit .

  12. S10 arata sexi rău, mai ales pe alb. Cel mai bun ecran din lume până în prezent hdr10plus. Wifi 6, supersonic speed 3d fingerprint under screen. Camere top. A făcut praf orice iPhone

  13. Ce bine, nu mai trebuie sa iau după mine mereu încărcătorul de la ceasul Samsung .pur și simplu pun s10 la încărcat și ceasul pe el și se incarca wireless. Perfect

  14. Lam butonat azi. Modelul plus e frumos, impresionant chiar. Ofera un zoom de 10x iar selfie-urile sunt super. Am cumparat varianta de 512 gb pe negru galaxy s10+.
    S10 simplu e la fel de impresionant ca fratele sau mai mare. Recomand sa nu luati pe alb. Da impresia de plastic ieftin. Pe negru e altceva

  15. Cine spune ca e cel mai bun ecran din lume? Samsung? Pana acum 2 zile iphone xs/xs max erau cele mai bune din cele cu amoled si iphone xr din cele cu lcd. Eu zic sa asteptam testele facute si sa le punem si unul langa altul. Plus ca cu trecerea timpului vom vedea daca sunt fiabile sau nu(screenburn sau dungi)

  16. 12 giga de ram/ amprenta pe ecran(fara folie sticla) woow!!! Sa puna dracu mana sa schimbe mizeria aia de soft, sa ofere update-uri simultan macar la aceleasi modele(s8 din Anglia nu primeste update in aceeasi zi/luna cu s8 din Romania, America etc)

  17. Va puneti increderea in niste cuvinte vagi. Si eu sunt cel mai priceput la calculatoare/telefoane(de la mine din casa). Asta e parerea mea si nu e neaparat valida