Samsung GALAXY FOLD. Telefonul ULUITOR LANSAT de Samsung

Samsung GALAXY FOLD a fost lansat de catre Samsung in aceasta seara, compania coreeana dezvaluind pretul, specificatiile, data de lansare, si tot ce trebuie sa stii.

Samsung GALAXY FOLD

Samsung GALAXY FOLD a fost lansat astazi de catre compania Samsung ca un telefon de lux care este perfect pentru o multitudine de functii, fiind practic o tableta care poate fi pliata intr-un telefon mobil. Stiam de cateva luni cam ce urmeaza sa ofere Samsung GALAXY FOLD pentru clientii din lumea intreaga, insa Samsung a dezvaluit astazi cam cat de uimitor este telefonul la care a lucrat de cativa ani de zile, si unele aspecte sunt destul de impresionante.

Samsung GALAXY FOLD este, inainte de toate, un telefon dintr-o categorie complet noua de produse, asa ca trebuie privit ca atare, deoarece nu este un produs care va oferi o experienta extraordinara chiar de la bun inceput.

Ecranul Samsung GALAXY FOLD este mare, si se indoaie

Samsung GALAXY FOLD are un ecran OLED cu diagonala de 7.3 inch, si rezolutie de 2152 x 1536 cand este deschis. el avand o rata de aspect 4.2:3, destul de neobisnuita, si problematica pentru a afisa chiar orice tip de continut. Un ecran secundar este deasemenea implementat in Samsung GALAXY FOLD, acesta fiind deasemenea OLED, dar avand o diagonala de 4.6 inch, si rezolutie de 1960 x 840 pixeli, acesta avand o rata de aspect ceva mai “normala”, de 21:9.

Ceea ce Samsung a cam incercat sa ascunda cu wallpaper-uri negre, si putina lumina, este ca ecranul Samsung GALAXY FOLD are o dunga usor vizibila chiar in zona in care se indoaie, si ea arata destul de ciudat. Am fost “avertizati” de catre unii dintre cei care au testat telefonul ca aceasta “problema” exista, asa ca n-ar trebui sa fie nimeni uimit de primele poze care o vor pune in evidenta ca un lucru nu chiar atat de grozav.

Inainte sa inchei acest capitol, trebuie sa remarc faptul ca Samsung GALAXY FOLD are si un decupaj foarte mare in partea dreapta a ecranului, unde sunt montate cateva camere, dar si margini “generoase”, pe toate partile sale.

Samsung GALAXY FOLD intrece limitele imaginatiei

Pentru ca Samsung GALAXY FOLD este un telefon special, o versiune speciala a Android a trebui sa fie creata pentru el, Google si Samsung lucrand impreuna sa produca o experienta grozava pentru clienti. Asta inseamna ca Samsung GALAXY FOLD este capabil sa isi ajusteze interfata in functie de felul in care este pliat, sau inchis, aplicatii deschise pe ecranul secundar putand fi deschise automat pe cel principal la deschiderea intregului telefon.

Mai mult decat atat, cei care vor sa obtina cat mai mult de la Samsung GALAXY FOLD vor avea posibilitatea de a folosi chiar si 3 aplicatii simultan in acelasi ecran, desi asta nu va garanta totdeauna o experienta excelenta. Din pacate trebuie adus in discutie si acel decupaj, care “fura” din spatiul ecranului in care pot fi afisate informatii, iar asta face ca anumite aplicatii sa nu poata afisa totul chiar in formatul pe care-l doriti.

5 camere pentru poze din orice unghi cu Samsung GALAXY FOLD

Samsung a afirmat astazi ca Samsung GALAXY FOLD are nu mai putin de 6 camere integrate pentru a fi capabil sa faca poze indiferent cum este folosit de catre utilizator, ceva ce este cu adevarat uimitor. Samsung GALAXY FOLD are o camera principala tripla cu un senzor wide-angle la 123 de grade, cu 16 megapixeli, si deschidere f/2.2, un senzor telephoto de 12 megapixeli cu deschidere de f/2.4, plus un ultim senzor de 12 megapixeli cu deschidere variabila, si stabilizare optica.

Samsung GALAXY FOLD are deasemenea o alta camera duala frontala care are un senzor de 10 megapixeli, cu deschidere f/2.2, pls un al doilea senzor de imagine de 8 megapixeli, care are deschidere f/1.9, fiind RGB, pentru poze cu efect de adancime, bokeh. In final, ramane o alta camera frontala de 10 megapixeli, cu deschidere f/2.2, care este utilizabila in momentul in care Samsung GALAXY FOLD este pliat.

Cat RAM are Samsung GALAXY FOLD, si cu ce procesor vine

Samsung GALAXY FOLD are 12 GB RAM si un procesor necunoscut, care e de 7nm, deci probabil vorbim despre Exynos 9820, sau poate chiar Qualcomm Snapdragon 855, coreenii ramanand destul de “tacuti” din acest punct de vedere. Indiferent de situatie, e putin probabil ca procesorul sa fie diferit fata de cel al Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca Samsung nu avea ceva mai bun sa puna in aceste telefoane, si sigur nu a pus ceva mai prost.

Samsung GALAXY FOLD este foarte gros, din pacate

Cand este deschis, Samsung GALAXY FOLD are o grosime de doar 6.9mm, insa cand este pliat, are o grosime de 17mm, mai mult decat doua telefoane normale, ceea ce il va face foarte greu de tinut in buzunar. Aflasem si acest detaliu dezamagitor cu privire la telefonul pliabil al coreenilor, si din pacate el se dovedeste a fi adevarat, astfel ca Samsung GALAXY FOLD nu va fi chiar atat de grozav pentru cei care sunt obisnuiti cu telefoanele subtiri.

Bateria mare, impartita in doua in carcasele Samsung GALAXY FOLD

In telefoanele Samsung GALAXY FOLD sunt integrate doua baterii care ofera o capacitate totala de 4380 mAh, adica mai mult decat oricare dintre modelele lansate pana in prezent de catre companie. Cu un ecran de 7.3 inch, plus altul de 4.6 inch si multe alte componente care consuma foarte mult curent, e putin probabil ca bateria sa fie suficient de mare, insa telefonul e si asa foarte gros, asa ca oferirea unor baterii mai mari, ar fi fost o problema si mai mare.

Cat costa Samsung GALAXY FOLD, si cand se Lanseaza

Samsung GALAXY FOLD costa 1980 de dolari, adica 2000 de euro in Europa, si va fi lansat pe 26 aprilie in Coreea de Sud, sau din 3 mai in Europa, insa pretul in sine este unul foarte mare. Ni s-a spus ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie foarte scump, iar din moment ce Samsung il priveste ca un produs de lux, era de asteptat ca oamenii sa fie obligati sa scoata multi bani din buzunare pentru el.

80 COMENTARII

  1. De ținut minte, acesta e un produs complet nou, o noua categorie, un risc/pariu facut de Samsung. Evident ca sunt neajunsuri, si nu puține la număr, însă per ansamblu trebuie luat ca cea ce este – primul din categoria sa si doar pt acest fapt merita a fi apreciat. Se testează piata, reacția oamenilor si ulterior vor veni si îmbunătățirile. Vedem…

  2. Ba ce oamenii nebuni se bucura pentru ceva ce le face foarte rau 5G uitativa la stiri ce face 5G cum moare pasarile. Baa nu va mai jucati cu prostile ca nu o sa ajungenti nici la 40 ani. Telefoanele technologia te distruge incet si sigur. Asta duc la o radiatie foart foarte mare ce este absorbit de organismul uman atunci cand este cald si vorbiti la tel sau este aproape de voi. Scrie *#07# si vedeti acolo ce rata de absorbite are tel care il aveti sa nu fie cu 1g mai mare. Cand vorbiti la telefon incercati sa folositi casti. Si nu va bucurati de 5G ca e boala curata

  3. Si 4G e la fel de nociv ca semnalul e slab in casa. Retelele 4G nu sunt optimizate indoor cum trebuie. Tine telefonul indoor numai pe 2G only si dai drumuk la WIFI doar cand te dai pe net.

  4. Frumos, au copiat din plin politica de prețuri a Apple.
    Probabil ca vor trebui sa vândă multe aspiratoare, sa susțină producția de smartphone, ca de vânzări, ce sa mai vorbim….

  5. Totusi daca se baga si restul industriei….asa cum surface pro este 2 in 1 (laptop+tableta) asa cred ca vor fi si astea 2 in 1 (smartphone+tableta)

  6. Din pacate galaxy fold va fi un esec..asa cum surface pro se fol cel mai mult drept laptop asa si aici se va folosi mai mult pe post de tableta..in modul smartphone pt 4.6” este imens sa il folosesti chiar si pt a da telefon
    Margini imense etc..
    Ca si note1 este o mizerie dar in 2-3 ani poate il fac mai slim si display smartphone va avea un STBR macar de 70% si atunci da

  7. Este un experiment. Cine își permite merită să îl cumpere pt colecție. Va trebuim să avem răbdare 2-3 generații de Galaxy Fold ca potențialul lui întreg să fie atins.

  8. Ba ce oamenii nebuni se bucura pentru ceva ce le face foarte rau 5G uitativa la stiri ce face 5G cum moare pasarile. Baa nu va mai jucati cu prostile ca nu o sa ajungenti nici la 40 ani. Telefoanele technologia te distruge incet si sigur. Asta duc la o radiatie foart foarte mare ce este absorbit de organismul uman atunci cand este cald si vorbiti la tel sau este aproape de voi. Scrie *#07# si vedeti acolo ce rata de absorbite are tel care il aveti sa nu fie cu 1g mai mare. Cand vorbiti la telefon incercati sa folositi casti. Si nu va bucurati de 5G ca e boala curata

  9. Cum poti spune ca au copiat politica de preturi Apple cand Apple nu are asemenea produs ca sa compari direct ?? Daca era la Apple cerea 3000 $ pe Fold. Si tot asa, Apple nu are un telefon cu 1 TB intern ca S10 Plus sau cu 5G ca S10 5G. Esti dus. Compari mere cu avioane.

  10. Ecranul intern are rezolutie 2152×1536 la 7.3″. Are 414 ppi. Esti bolnav ?? Cui ii pasa de ecranul extern ?? Nimeni nu se uita la ala. Este exact ca Nokia Communicator. Se vede ca nu erai nascut atunci. Am avut toate trei Communicator. Afisajul extern la Fold e doar de apel si sms, mail, monitor la poze, video. Cand intri pe net, deschizi cartea. E absolut demential. Habar nu ai sa folosesti asa ceva. E un nou Communicator. Iar esti un troll salbatic, orbit de ura si frustrari. Ce te-a adus in halul asta ?? Fold e cel mai revolutionar telefon de la Nokia 7650 Symbian din 2001.

  11. Sunt sigur ca acest telefon nu va avea succesul așteptat. Va fi ca primele telefoane 3D, la început erau wow după care nimeni nu și le dorea.
    In primul rând nimeni nu dorește un telefon gros, un ecran extern de dimensiuni foarte mici comparativ cu ce exista la momentul de fata in piata, un display la care se observa dunga, un telefon care pentru a fi folosit la capacitate maxima trebuie deschis, nefiind deloc ușor sa l folosim așa timp îndelungat.

  12. un device foarte interesant e acest galaxy fold.pare cam gros inchis si display ul frontal cam ingust dar per total mi se pare ok.

  13. Eram nascut pe vremea Nokia Communicator si fata de tine observam ca nimeni nu prea cumpara..nu degeaba s-a retras acel segment imediat,dar nah..pt tine e revolutionar ceva ce nu rezista pe piata..
    Macar imi dai dreptate ca nimeni nu se uita la G Fold ca la smartphone ci doar ca la o tableta
    Mersi,fara sa vrei mi-ai dat dreptate atat de prrost esti
    Am uitat de ce nu imi raspunzi, ca esti la munca unde nu ti se da voie pe telefon…sclav cu gura mare si atat care mai ma si imita

  14. 2152×1536 pe o diagonala de 7.3” ai 360 ppi si nu 414 ppi asa cum ai copiat de la altii…arata ca iti place sa copiezi pt ca nu stii sa gandesti/calculezi
    Ramai la scoala “bolnavule”

  15. da, pacat de display frontal….cand il fol ca smartphone te simti ca in 2010…
    Pt prezent sa ai display frontal cu STBR de 50% este urat si mult prea greu,deci cine va cumpara asa ceva tot ca tableta il va folosi mai mult…eu sper in maxim 2 ani sa urce la 70%

  16. Nu băi scârbosenie. Comentai initial de primul ecran ca are 840p, de ecranul mic exterior de 4.6″. De aici a plecat discutia ca nu intereseaza pe nimeni ecranul ala mic, decat pe copiii orfani. Ppi-ul ma pasioneaza mai putin cat e de corect calculat, avand in vedere ca pentru 7.3 ” rezolutia 2152 x 1535 este evident ca e exceptionala si arhisuficienta. Auzi băi chestie, iti da Apple macar 1$ pe luna ca sa fii atât de terminat ??? Sau prestezi pro bono ??

  17. Nu băi scârbosenie. Comentai initial de primul ecran ca are 840p, de ecranul mic exterior de 4.6″. De aici a plecat discutia ca nu intereseaza pe nimeni ecranul ala mic, decat pe copiii orfani. Ppi-ul ma pasioneaza mai putin cat e de corect calculat, avand in vedere ca pentru 7.3 ” rezolutia 2152 x 1535 este evident ca e exceptionala si arhisuficienta. Auzi băi chestie, iti da Apple macar 1$ pe luna ca sa fii atât de terminat ??? Sau prestezi pro bono ??

  18. Nu bai saracule. Eu sunt roman, pui de general de securitate. Eu sparg banii de mic. Nu calculez nimic. Eu sunt Alex Popov de pe Calea Victoriei, golanul sef din Caragiale si Jean Monnet din anii ’90. Aveam Jeep Cherokee V8 benzina cand tu invatai sa te incalti. Tu calculeaza ppi-uri, eu cumpar telefonul. Ce sarac penal esti. Tipic tocilar cu cosuri batut zilnic de smecherii liceului.

  19. Nu bai saracule. Eu sunt roman, pui de general de securitate. Eu sparg banii de mic. Nu calculez nimic. Eu sunt Alex Popov de pe Calea Victoriei, golanul sef din Caragiale si Jean Monnet din anii ’90. Aveam Jeep Cherokee V8 benzina cand tu invatai sa te incalti. Tu calculeaza ppi-uri, eu cumpar telefonul. Ce sarac penal esti. Tipic tocilar cu cosuri batut zilnic de smecherii liceului.

  20. esti pui de general…e clar…esti baiatul lui tati…ai fost invatat sa stai in genunchi si ai fost si esti traumatizat de familie..iar aici cand ai voie sa intri iti place sa visezi ca esti cineva, e o scapare din realitate pt tine
    Bun bun

  21. Normal ca aproape nimeni nu cumpara. Communicator era 2000 $, cand o Dacia noua era 4500 $ la magazin.??? Am observat ca nici Lamborghini nu prea se vand. Cred ca sunt nasoale, de aia ia lumea Logan si Fabia.

  22. Nu stau sa calculez. Iau de bune datele tehnice oficiale. Ideea e ca nimeni nu va folosi ecranul mic exterior pentru internet de care comentai tu. Asta e un telefon care se foloseste pe net doar deschis. Asta e tot spectacolul. E cel mai impresionant telefon aparut de la Nokia 7650, primul smartphone cu Symbian din lume in 2001. E un Gamechanger, trendsetter, milestone. Ura si nimicnicia ti au luat mintile.

  23. Fold este un telefon de nisa. Este un telefon superb si merita ca mai multi producatori sa dezvolte tehnologia mai departe.
    Normal ca Gold fiind primul din clasa sa va avea destule neajunsuri.

  24. “Ideea e ca nimeni nu va folosi ecranul mic exterior pentru internet de care comentai tu. ”
    Eu vorbeam de 2152×1535 si diagonala de 7.3″ si 360 ppi….iar tu intelegi invers…doamne fereste ce creier sub-dezvoltat ai
    Ca sa nu zic ca eu am vorbit de fiecare display in parte si de produsul in sine care este o prrostie cum este acum…poate peste 2-3 generatii

  25. exact, precum un copil reetard iei de bune datele (oficiale?) sa imi arati date oficiale unde scrie 414ppi…
    Deci de ce asta de 7.3″ pt net cu android si nu un tab S4 ?! sau un note de 6.5″ ?
    Mai minti mult? Acum mergi la ore ca pauza s-a terminat

  26. Lamborghini se cam cumpara totusi..chiar daca pretul este in alta liga fata de o mizerie de 2000$
    Iar comparand cea mai ieftina masina…cu cel mai scump telefon de la un brand..este o tampenie

  27. Nu băi scârbosenie. Comentai initial de primul ecran ca are 840p, de ecranul mic exterior de 4.6″. De aici a plecat discutia ca nu intereseaza pe nimeni ecranul ala mic, decat pe copiii orfani. Ppi-ul ma pasioneaza mai putin cat e de corect calculat, avand in vedere ca pentru 7.3 ” rezolutia 2152 x 1535 este evident ca e exceptionala si arhisuficienta. Auzi băi chestie, iti da Apple macar 1$ pe luna ca sa fii atât de terminat ??? Sau prestezi pro bono ??

  28. Pe gsmarena scrie 414 ppi. Sa admitem ca au calculat ei prost ppi-ul. Nu ma intereseaza. Rezolutia e data oficial de Samsung pe site-ul lor. Asta e tot ce ma intereseaza

  29. Pe gsmarena scrie ppi-ul. De ce Fold si nu Tab S4 ?? Ca nu am nevoie de 10″ si Fold se face mic. Exact ce trebuie pentru vorbit.

  30. Dupa cum am zis,eu am scris despre tot dar ultima discutie era despre greselile tale
    Faptul ca te oftica adevarul si o iei cu apple sau alta companie arata ce copil mic esti. Gata scoala, ai voie iar la telefon
    Lasa calculele ppi ca oricum nu stii,s-a vazut ca pe langa faptul ca nu stii matematica dar si minti ca aveai date oficiale cu 414 ppi, care pun pariu ca era un copy paste dupa site gen gsmarena etc
    Sah mat copil mic ce ma imita si cand isi da autolike

  31. Nu sta nimeni sa calculeze ppi-ul de pe gsmarena. Numai orfanii fara soarta sunt in stare sa isi bata capul cu asta si sa verifice daca e corect.

  32. Fold se face mic pt a vorbi la el??
    E mai mare mai gros si mai greu fata de un note !!! Care mic? Poate display ala de 4” e mic cu margini goale cat china

  33. Este un simplu calcul..stai calm
    Inteligentii o fac altii incearca sa faca misto de cei destepti,asta am vazut doar la comunisti si minerii ce urau oamenii cu creier,nu ma mira ca esti miner de nu ai voie la telefonul personal decat cand ti se da voie,sclav

  34. Fold inchis e mic si foarte ingust . Se vede raportat la ecranul de 4.6″. Nici vorba sa fie cat Note. Samsung inca nu i-a dat oficial dimensiunile.

  35. e ingust atat…inalt gros si f greu pt 4″
    Deci ma poti scuti cu incercarile tale copilaresti…oricum nici tu nu iti cumperi, sau nu iti vor cumpara parintii tai asa ceva…nu au ei bani sa arunce pe o asa mizerie

  36. serios chiar trebuie sa fii un adolescent sa nu iti fie rusine/incomod sa folosesti/vorbesti la asa ceva….arata precum un Mortorola din anii 80

  37. Nu conteaza cum arata. Un ecran de doar 4.6″ atat de ingust este evident ca arata foarte mic. Nu intereseaza pe nimeni ecranul ala si cum arata inchis. Puteau sa puna si ecran de 2″ mic patrat, doar sa vezi cine suna. Atat. Si faptul ca e gros e foarte misto pentru senzatia in mana la vorbit. Cum era Communicator.

  38. Tu calculeaza. Astia care calculeaza mult nu au ce numara in buzunare. Se stie. De aia tot calculeaza ca sa le ajunga banii pana la alocatia urmatoare.

  39. HAHAHAHAHAHAAHHA
    Doamne ce scuze …sper ca nici tu nu le crezi
    Deja un smartphone de 10mm este GROS si il simti foarte bine…
    Dar la 17mm grosime si 300 grame….
    Communicatorul a fost DOA, si ala avea taste fizice
    Iar Nokia Com nu s-a simtit niciodata mai bine precum un Vertu sau un Nokia 8800

  40. tocmai…astia ce calcueaza rapid, nu pot fi fraieriti…
    Cei ce nu calcueaza nimic sunt doar prrosti ce vin cu o scuza nefondata

  41. precum fondatorul facebook de se uita la bani cand isi cumpara un Golf Gti?
    Sau precum Bill Gates ce si-a luat ceas de 10$?
    Iti recomand o carte despre “Cât de ZGÂRCIŢI sunt cei mai bogaţi oameni ai planetei” stii ca prin definitie sa fii zgarcit este sa te uiti la cati bani dai..adica matematica la baza…da sunt niste saraci….matematica aceasta…
    Am uitat ca tu nu citesti

  42. Stii cum ai firma si profit? Dooh, prin matematica…
    Tu serios, esti atat de prrost incat si la o paine esti fraierit..platesti pt 2 si primesti 1 si tu zici multumesc
    Reflex al foamei si al prosttiei il ai tu. Bine cred ca esti si oglinda familiei tale de redusi mintali

  43. Nu bai saracule. Eu sunt roman, pui de general de securitate. Eu sparg banii de mic. Nu calculez nimic. Eu sunt Alex Popov de pe Calea Victoriei, golanul sef din Caragiale si Jean Monnet din anii ’90. Aveam Jeep Cherokee V8 benzina cand tu invatai sa te incalti. Tu calculeaza ppi-uri, eu cumpar telefonul. Ce sarac penal esti. Tipic tocilar cu cosuri batut zilnic de smecherii liceului.

  44. tu spargi bani ce nu ii ai…iar minti..asa cum te-am prins mereu
    Si vocabularul tau arata cine esti…”aveai jeep SH” l-ai vandut pt paine
    Nu uita CEO facebook…are un Golf si nu Jeep deci e mai sarac ca tine corect?
    HAHAHAHAHHA, sper diseara sa te lase sa mai intri pe net..ca ne strangem mai multi sa iti punem intrebari, povesti etc

  45. esti pui de general…e clar…esti baiatul lui tati…ai fost invatat sa stai in genunchi si ai fost si esti traumatizat de familie..iar aici cand ai voie sa intri iti place sa visezi ca esti cineva, e o scapare din realitate pt tine
    Bun bun

  46. nu exista personaj scarbos pe net…doar daca atasezi poze sau imagini..
    Observ ca nici sa te exprimi nu stii…din ce observ nu prea stii mai nimic

  47. HAHAHAHAHAHH…serios, deci matematica este pt prrosti…
    Draga desteptule…matematica sta la baza fizicii
    Deci tu nici macar sofer nu poti sa fii ca nu stii sa calculezi o depasire
    Doamne ce familie prroasta ai de nu ti-a oferit o cultura de baza

  48. Deci daca asa e si familia ta de prroasta…pai iti ofer eu un samsung galaxy fold la 4000 euro ca si asa nu stiti sa calculati , va zic eu cand se strang 2000 euro “reali”
    Oamenii fara matematica de baza in cap, sunt cei ce sunt fraieriti

  49. Da, deci Tim Cook…e sarac, el fiind contabil…
    Te contrazici singur…
    Esti doar un prrost ce se refuleaza pe aici ca nu stie sa calculeze o mizerie de ppi
    Esti un mincinos ce lucreaza in mina de nu ii trebuie nimic in cap si nu are voie la telefon

  50. Urat Galaxy fold si maniera in care a fost prezentat. Nu inteleg de ce ecranul extern, cel de 4,5“ are doar atat?!? De ce asa mic? Care a fost logica? De ce nu au pus un ecran dinamic amoled ca la s10 si sa acopere tot spatiul.
    De ce senzor de amprenta in lateral si nu senzor ultrasonic. Pentru ce anume vrea samsung 2000 de euro? Pentru prima versiune de telefon/tableta fold cu neajunsuri si probleme. Clar nu merita. Nu o sa se vanda delic. Si-a dat seama lumea ce gunoi este

  51. Am facut public nr. meu de telefon si adresa. Poti veni oricand sa te convingi cine sunt. Bei o cafea si pleci. Nu se intampla nimic. Imi plac femeile sa stii. Deci pana atunci ramai un penibil care aberezi in van. Mi-ai dat anunturi pe Olx cu S8, iPhone 8, ca un copil intarziat mintal ce esti. Nu ma supar, dar esti vai de capul tau.

  52. De cand suntem noi, userii, case de binefacere? Auzi la el, trebuie apreciat..Trebuie apreciat un produs daca merita, nu din alte motive, si cu atat mai putin unul care nu face bine niciuna din functiile pe care se vrea sa le faca, si mai si costa mai mult decat acele doua chestii luate separat.

  53. Nu eu sunt copilul ce isi pune public niste date personale..si nu eu sunt cel ce face acuzatii nefondate…eu nu folosesc olx si nu ma intereseaza, dar asa este cand esti prrost. Crezi ca doar eu ti-am vazut nr de telefon cand l-ai pus pe aici
    Hai ca deja prrostia ta ma plictiseste, baiatul lui tati

  54. Nu mai ma fa prrost de pomana, rretardaatule. Ti am zis. Pana nu vii sa vezi cine sunt, vorbesti de pomana kkt care iti intra tie inapoi in gura.

  55. nu exista personaj scarbos pe net…doar daca atasezi poze sau imagini..
    Observ ca nici sa te exprimi nu stii…din ce observ nu prea stii mai nimic

  56. Apreciere nu inseamna neaparat sa il si cumperi. Dar na e simplu sa arunci cu noroi fara ca macar sa il vezi si testezi personal in mod real. Pretul asta e “pay to play” e simplu, nu ti-l permiți, admira-l prin geam si mergi mai departe. De scotea Apple prima asa ceva, leșinau toti cu atata inovatie