Vodafone. Supernet 5G Prezentat in PREMIERA in Romania

Vodafone. Supernet 5G a fost prezentat in premiera in Romania de catre operatorul de telefonie mobila, iata ce demonstratie a fost facuta pentru viitoarea retea 5G.

Vodafone Supernet 5G

Vodafone. Al treilea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a facut in cursul serii trecute o demonstratie pentru Supernet 5G, ceea ce urmeaza sa fie propria retea 5G de telefonie mobila din tara. Pentru ca nu va lansa inca reteaua, Vodafone a organizat un concert in Bucuresti, in care a transmis o holograma cu o persoana reala, totul folosind tehnologia din spatele Supernet 5G, care va fi disponibila in Romania in 2019, sau 2020.

Vodafone. Detalii despre Supernet 5G n-au fost oferite de catre operator inca, insa grupul a inceput sa testeze in mai multe tari tehnologia 5G saptamana aceasta, asa ca nu doar Romania are parte de atentie. Ideea de a proiecta o holograma undeva nu e tocmai noua, insa cei de la Vodafone aveau nevoie de ceva inedit pentru a arata cat de mare va fi viteza de transfer de date prin Supernet 5G, dar si cat de mica este latenta, pentru a permite o interactiunea cat mai apropiata de realitate cu o persoana aflata la distanta.

Vodafone a testat Supernet 5G in Romania prin proiectarea unei holograme

Vodafone. Operatorul de telefonie mobila anuntase inca de acum cateva luni ca intentioneaza sa lanseze Supernet 5G in Romania, insa pana in prezent n-a oferit detalii cu privire la planurile sale. In momentul de fata tot nu se stie cand va fi disponibila reteaua Supernet 5G pentru clientii Vodafone, insa licitatia pentru frecventele 5G va avea loc in Romania pe final de 2019, asa ca atunci putem astepta si primele retele comerciale pentru clientii din tara.

Vodafone. Separat de Supernet 5G, urmeaza sa vedem si alte retele 5G lansate de catre Orange, Telekom, sau chiar Digi Mobil, fiecare dintre operatori anuntandu-si planurile, si facand deja unele teste in care au invitat si presa. Vodafone ar putea avea una dintre cele mai rapide retele 5G din Romania, Supernet 5G putand oferi o experienta foarte apropiata de Supernet 4G, care rivalizeaza cu reteaua celor de la Orangein ceea ce priveste vitezele de internet.