Samsung GALAXY S10 5G, ASA ARATA Viitorul Telefoniei

Samsung GALAXY S10 5G, minunea cu care Samsung vrea sa uimeasca planeta, si sa arate care va fi viitorul telefoniei mobile, a fost prezentata oficial, iata cum arata.

Samsung GALAXY S10 5G video

Samsung GALAXY S10 5G este telefonul pe care Samsung trebuia sa-l lanseze pentru clienti chiar daca nu oferea 5G, iar asta pentru ca aduce o serie de noutati ce l-ar fi facut un succes instant in randul fanilor. Versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 este oferita cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, plus cei 8 GB RAM, si 256 GB spatiu de stocare, insa o camera quad este deasemenea integrata, impreuna cu o baterie cu capacitate de 4500 mAh.

Specificatiile impresionante ale Samsung GALAXY S10 5G sunt oferite pentru ca noul model de smartphone are nevoie de o configuratie de top pentru a putea oferi o experienta demna de retelele 5G. Ecranul este noul Dynamic AMOLED pe care Samsung l-a prezentat in premiera aseara, Samsung GALAXY S10 5G beneficiind de cel mai mare ecran implementat vreodata de catre Samsung intr-un telefon mobil, ceea ce confirma interesul pentru a oferi o experienta foarte buna.

Samsung GALAXY S10 5G este telefonul pe care toti il vor, dar nimeni nu-l poate folosi

Samsung GALAXY S10 5G vine deasemenea cu o noua camera quad, care e formata dintr-un senzor de imagine cu rezolutie de 12 megapixeli, un al doilea de 16 megapixeli, un al treilea de 12 megapixeli, plus unul 3D, pentru adancime. Telefonul nu este la fel de gros precum Samsung GALAXY FOLD, iar asta pentru ca bateria mai mare a putut fi integrata intr-o carcasa mai subtire multumita faptului ca si ecranul are o diagonala mai mare decat se asteptau multi.

Cei care au testat Samsung GALAXY S10 5G, au fost foarte impresionati de ecranul telefonului, iar asta pentru ca in rest e exact precum celelalte din serie, conectivitatea 5G fiind inexistenta pentru teste deocamdata. Acest Samsung GALAXY S10 5G va fi oferit in doar anumite piete de pe glob, in care vor exista si retele 5G pe care sa poata fi efectiv folosit, astfel ca putina lume se va putea bucura intr-adevar de tot ceea ce poate oferi acest smartphone.

Samsung GALAXY S10 5G nu are dezvaluit nici pretul la care va fi pus in vanzare, insa cel mai probabil va costa cu mult peste cel standard, de 1000 de euro, pentru versiunea normala a Samsung GALAXY S10 Plus.