Gmail, in Android e Oferita o Schimbare URIASA

Gmail, pentru Android utilizatorii de telefoane si tablete au parte de o schimbare foarte mare cu care Google vrea sa ne schimbe experienta de utilizare.

gmail

Gmail, cea mai mare platforma de email din intreaga lume, are de astazi o schimbare foarte importanta implementata pentru utilizatorii Android din intreaga lume, ea fiind anuntata de catre Google de ceva vreme. Mai exact, cei care folosesc platforma Gmail pe telefoanele Android vor avea parte de noua interfata deschisa, cu design material, care a fost lansata acum vreo doua saptamani, si e oferita in iOS inca din momentul in care a fost anuntata oficial.

Gmail, schimbarea de interfata facuta de catre cei de la Google pentru aplicatiile disponibile in Android are menirea de a aduce Design-ul Material si pentru cei care folosesc acest serviciu. Aceasta schimbare de design impusa de catre Gmail pentru utilizatorii din lumea intreaga vine si cu obligatia de a alege intre folosirea aplicatiei cu interfata in modul Default, Comfortable, sau Compact, astfel ca fiecare trebuie sa aleaga ceea ce i se potriveste.

Gmail pentru Android are o noua interfata incepand de azi

Gmail nu obliga oamenii sa foloseasca aplicatia pentru Android doar cu aceste setari pentru interfata, ele putand fi schimbate oricand din meniul cu optiuni, astfel ca puteti sa va personalizati experienta de folosire. Din pacate, Gmail nu a implementat printre setari si una care sa permita activarea mult asteptatului Dark Mode, astfel ca pentru asa ceva este nevoie de mai multa rabdare din partea celor care au telefoane, sau tablete, Android, si folosesc platforma.

Gmail, avand in vedere ca Google a implementat Dark Mode in tot mai multe aplicatii proprii, este de asteptat ca inclusiv in aceasta pentru email sa ajunga intr-u final aceasta optiune, foarte importanta de altfel. Gmail nu are doar aceasta interfata noua implementata in cea mai recenta actualizare pentru aplicatie, ci ofera inclusiv posibilitatea de a schimba rapid intre multiple conturi din platforma, astfel ca puteti sa va organizati mult mai usor de acum.