Samsung Galaxy S10 Plus cu 12 GB RAM, 1 TB, Pret de-ti vine sa PLANGI

Samsung Galaxy S10 Plus, cu 12 GB RAM, 1 TB de stocare, are un pret de-ti vine sa plangi, costul pentru a-l cumpara de la eMAG, Orange, etc, fiind urias.

Samsung Galaxy S10 Plus pret

Samsung Galaxy S10 Plus cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare a fost confirmat oficial ieri de catre compania coreeana, iar incepand de astazi poate fi precomandat, inclusiv de catre clientii din Romania. Puteti gasi versiunea cu 12 TB RAM a Samsung Galaxy S10 Plus in Romania in aceasta pagina, sau aceasta pagina, preturile fiind foarte mari, dar asta stiam deja inca dinainte ca produsele sa fie in mod oficial anuntate, coreenii avand grija sa ne “anunte”.

Samsung Galaxy S10 Plus costa 7800 de LEI, sau 1640 de euro, in versiunea cu atat de multa memorie RAM, si atat de mult spatiu de stocare, pretul in sine tinandu-i departe pe foarte multi dintre fani. Daca e sa ne uitam la pret, atunci pentru 12 GB RAM si 1 TB cei care se gandesc sa-si cumpere Samsung Galaxy S10 Plus, s-ar putea orienta mai bine spre un Samsung Galaxy FOLD, care macar are ecran pliabil, desi vine cu doar 512 GB pentru stocare, dar tot cu 12 GB RAM.

Samsung Galaxy S10 Plus costa 1640 de euro in versiunea cu 12 GB RAM

Pretul Samsung Galaxy S10 Plus este oricum mai mare decat cel al modelelor de anul trecut, la operatorii de telefonie mobila putand fi cumparat la minim 1000 de euro, in timp ce la eMAG, si alte magazine online, costa 4800 de LEI. In comparatie cu iPhone XS Max, care a costat 6300 de LEI in momentul lansarii, pretul Samsung Galaxy S10 Plus este unul mult mai bun, si orice om ar trebui sa caute motive serioase sa plateasca 1500 de LEI in plus pentru telefoanele Apple.

Samsung reuseste iar sa aduca pe piata telefoane premium care arata bine, au specificatii impresionante, si functii de top, doar ca Samsung Galaxy S10 Plus are performante inferioare iPhone XS Max, chiar si cu 12 GB RAM. Chiar si asa, 1500 de LEI diferenta de pret intre Samsung Galaxy S10 Plus si iPhone XS Max este prea mult, si nu prea vad vreo jutificare reala pentru a-l plati, mai ales daca nu ai intrat inca in ecosistemul iOS, si nu ai ce pierde acolo.

Samsung Galaxy S10 Plus este un telefon impresionant, si tind sa cred ca va avea vanzari bune, dar cat va fi deasupra iPhone XS in vanzari, e greu de spus, in ciuda diferentei de pret.