OnePlus 7, EXCLUSIV! Iata SPECIFICATIILE TEHNICE

OnePlus 7, are specificatiile tehnice, plus cateva surprize foarte interesante anuntate astazi pentru fanii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa ofere la lansare.

OnePlus 7 specificatii camera 5g

OnePlus 7, este noul model de smartphone pe care compania OnePlus il pregateste pentru lansare in urmatoarele luni, iar din moment ce terminalul va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, iata ca-i apar si specificatiile. Conform primelor informatii venite, de la cei care probabil testeaza OnePlus 7 in momentul de fata, noul smartphone urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.5 inch, 2340 x 1080, dar fara vreun decupaj, sau camera frontala, ci doar cu margini subtiri.

OnePlus 7, va avea deasemenea un cititor de amprente integrat sub ecran, insa nu se stie daca este vorba despre unul ultrasonic, sau despre unul optic, desi e foarte posibil sa fie a doua varianta, pentru ca e mai ieftina. OnePlus 7 va avea totusi conectivitate 5G integrata, aceasta tehnologie stand in centrul functionalitatii pe care o va oferi telefonul, deci va avea un chip Qualcomm Snapdragon 855, cu modem de la aceeasi companie, si minim 6 GB de memorie RAM DDR 4.

OnePlus 7 vine cu 5G, ecran de 6.5 inch, camera de 48 mpx

OnePlus 7, va fi desemenea vandut in versiuni care au pana la 10 GB de memorie RAM, insa marea surpriza vine de la camera de 48 de megapixeli, care va avea un al doilea senzor de 5 megapixeli. O camera frontala de 16 megapixeli va fi deasemenea integrata in OnePlus 7, insa nu in ecran, ci probabil intr-un mecanism care iese din interiorul carcasei pentru a inregistra poze la nevoie, deci vorbim despre tehnologii preluate de la cei de la Vivo.

OnePlus 7, ar putea fi deasemenea mai scump decat modelele lansate in trecut de catre compania chinezeasca, 5G-ul fiind cele care ar putea creste subtantial pretul telfeonului, dar deocamdata nu se stie cam cu cat. OnePlus anuntase ca se chinuie sa faca un telefon cu 5G care sa coste mai putin de 1000 de dolari, deci e posibil ca OnePlus 7 sa fie putin mai scump decat si-ar dori foarte multi dintre clienti, dar ramane de vazut ce va fi anuntat foarte curand.

OnePlus 7, ar putea fi prezentat oficial in curand, dar lansarea telefonului va avea loc abia peste cateva luni de zile, cel mai probabil abia undeva prin vara.