OnePlus 7. Prima IMAGINE cu o UNITATE REALA

OnePlus 7. O prima imagine cu o unitate reala a aparut astazi pe internet, si ne arata ce schimbare majora urmeaza sa fie oferita pentru noul telefon.

OnePlus 7 imagine

OnePlus 7. O prima imagine cu o unitate reala a telefonului creat de catre compania coreeana a aparut astazi pe internet, si ne arata ce schimbarea majora este pregatita pentru clientii care asteapta dispozitivul. Zvonurile aparute pana acum privind lansarea OnePlus 7 au anuntat un telefon care urmeaza sa aiba un ecran ce acopera aproape tot panoul frontal, cu o margine superioara foarte subtire, si una inferioara mai groasa, exact ca modelele anterioare.

OnePlus 7. In imaginea de mai jos vedem exact acest lucru, doar ca telefonul este intors cu susul in jos, adica partea sa superioara e in parta de jos a imaginii, iar cea inferioara in partea de sus, asa fiind explicata si pozitia neobisnuita a butoanelor. Observati deasemenea si ca nu apare o camera frontala pentru OnePlus 7, iar acest lucru este explicat prin faptul ca aceasta urmeaza sa fie ascunsa intr-un mecanism cu glisare, care o afiseaza doar cand utilizatorul are nevoie de ea.

OnePlus 7 apare intr-o prima imagine, si confirma zvonurile uimitoare

OnePlus 7 imagine unitate reala

OnePlus 7. Imaginea ar fi fost 100% credibila daca telefonul nu ar fi fost prezentat invers, iar asta pentru ca actualmente interfata telefoanelor produse de catre OnePlus nu poate fi intoarsa in acest mod. In aceasta idee, e posibil ca in imagine sa fie vizibil un prototip al OnePlus 7, sau poate ca imaginea este falsa, insa e destul de putin probabil, mai ales ca versiunea finala a telefonului urmeaza sa arate destul de apropiat de ceea ce vedeti in imaginea aparuta astazi.

OnePlus 7. Desi deocamdata n-au fost dezvaluite informatii privind specificatiile noului model de telefon, e destul de probabil sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 855, cu macar 6 GB de memorie RAM integrata. O posibila data de lansare pentru OnePlus 7 nu a fost deocamdata zvonita, insa e putin probabil ca telefonul sa nu ajunga in magazine pana in vara acestui an, poate chiar si cu conectivitate 5G integrata, in special pentru Europa.