Samsung S10 Plus vs Huawei MATE 20 PRO, iPhone XS Max, Autonomia Bateriei

Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei MATE 20 Pro, iPhone XS Max, OnePLus 6T si Samsung Galaxy Note 9 au autonomia bateriei comparata cu un rezultat uimitor.

asamsung s10 plus huawei iphone oneplus autonomie

Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei MATE 20 Pro, iPhone XS Max, OnePLus 6T si Samsung Galaxy Note 9 apar astazi intr-o comparatie privind autonomia bateriei, cu un rezultat extrem de interesant. Samsung Galaxy S10 Plus are o baterie de 4100 mAh, iPhone XS Max de 3174 mAh, Huawei MATE 20 Pro de 4200 mAh, OnePLus 6T de 3700 mAh, si Samsung Galaxy Note 9 de 4000 mAh, insa diferentele sunt destul de mari intre telefoane.

Samsung Galaxy S10 Plus, este cel care castiga testul, reusind sa functioneze timp de peste 7 ore, cu mult mai mult decat competitorii sai directi, semn ca Samsung a reusit sa imbunatateasca serios autonomie bateriei telefonului sau. Pe locul al doilea s-a plasat Huawei MATE 20 Pro, care s-a apropiat de 7 ore de autonomie, Samsung Galaxy Note 9 ocupand pozitia a treia, OnePlus 6T a patra, iar iPhone XS Max a iesit pe ultimul loc, la distanta mica de telefonul celor de la OnePlus.

Samsung Galaxy S10 Plus are cea mai buna autonomie pentru telefoane

Samsung Galaxy S10 Plus, are o autonomie ce este cu peste o ora mai mare decat cea inregistrata de catre iPhone XS Max, iar aceasta este o diferenta uriasa, dar asa se va si cei aproape 1000 mAh intre bateriile telefoanelor. Interesant este ca desi Huawei Mate 20 Pro are o baterie cu 100 mAh mai mare decat cea a Samsung Galaxy S10 Plus, nu reuseste totusi sa tina pasul cu telefonul coreenilor, contrar afirmatiilor facute de catre chinezi, care au cam ras de Samsung.

Samsung Galaxy S10 Plus, pare sa beneficieze de unele optimizari serioase pentru consumul de energie al chip-ului Exynos 9820, versiunea de anul trecut avand probleme foarte mari din acest punct de vedere, cel putin in S9. Acestea fiind spuse, in momentul de fata, oricine este interesat sa aleaga un telefon nou, si vrea sa aiba autonomie buna, ar cam trebui sa se gandeasca serios la Samsung Galaxy S10 Plus, pentru ca, in acest test, concurenta nici macar nu s-a apropiat de performantele sale.