Samsung GALAXY S10 Plus vs IPHONE XS Max Comparatia CAMERELOR

Samsung GALAXY S10 Plus, si iPhone XS Max apar astazi intr-o prima comparatie a camerelor, care ne arata ce diferente exista pentru inregistrarea foto, sau video.

Samsung GALAXY S10 Plus camera iphone xs max

Samsung GALAXY S10 Plus, apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta cu iPhone XS Mas in ceea ce priveste calitatea camerelor principale, primul avand o camera tripla, al doilea o camera duala. Samsung GALAXY S10 Plus a fost catalogat de catre experti ca avand o camera principala superioara fata de cea a iPhone XS Max, diferenta dintre ele fiind de doar doua puncte, din peste 100, deci teoretic insesizabila in utilizarea obisnuita a telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 Plus are o camera tripla formata dintr-un senzor de imagine de 12 megapixeli cu deschidere variabila f/1.5 – 2.4, distanta focala de 26mm, altul tot de 12 megapixeli, cu deschidere f/2.4, distanta focala 52mm, si un al treilea de 16 megapixeli, deschidere f/2.2, distanta focala de 12mm. iPhone XS Max are senzori de 12 megapixeli, unul cu deschidere f/1.8, celalalt f/2.4, iar diferentele in inregistrarea pozelor si a clipurilor video tin foarte mult de procesarea facuta de software.

Samsung GALAXY S10 Plus vs IPHONE XS Max Comparatia CAMERELOR

Samsung GALAXY S10 Plus are anumite puncte forte in inregistrarea clipurilor video si a pozelor, in timp ce iPhone XS Max se descurca mai bine decat telefonul coreenilor in altele, dispozitivele fiind destul de egale. Un foarte mare avantaj pentru Samsung GALAXY S10 Plus este dat de senzorul ultra-wide pentru camera, acesta surprinzand mult mai mult din lumea inconjuratoare in comparatie cu ceea ce poate oferi iPhone XS Max, ceea ce va fi rezolvat de Apple cu iPhone 11.

Samsung GALAXY S10 Plus inregistreaza fetele oamenilor cu mai putina culoare decat in cazul iPhone XS Max, ele parand destul de sterse, mult mai departe de realitate, chiar si in conditii de luminozitate puternica. Pe de alta parte, cand vine vorba despre obiecte, Samsung GALAXY S10 Plus prezinta culorile ceva mai real decat iPhone XS Max, in anumite situatii, asa ca, dupa cum am spus, procesarea software face foarte mult diferenta intre camere.

Samsung GALAXY S10 Plus si iPhone XS Max au camere foarte apropiate, ca si calitate, cand vine vorba despre pozele facute in conditii de luminozitate buna, dar cand luminozitatea scade, telefonul iPhone pierde fara drept de apel, acelasi lucru fiind valabil si pentru selfie-uri.

Articolul precedentVodafone, Promotiile din Romania pentru Magazinul Online
Articolul următoreMAG, iPhone si Samsung cu Oferte EXCLUSIVE in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.