Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, VESTEA cea mai BUNA pentru Romani

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, reusesc sa aduca o veste extremd e buna pentru toti clientii din Romania, iata ce schimbare uriasa a fost facuta pentru noi.

Digi Mobil internet roaming

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, sunt cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, insa din pacate au confirmata astazi o veste foarte proasta pentru clientii care le folosesc serviciile in tara, sau in afara tarii. Incepand din 2017 in Europa a fost impusa o schimbare uriasa, care le permite clientilor Digi Mobil, sau ai altor operatori, sa isi foloseasca in roaming beneficiile de internet, sau minute, pe care le au si in tara in care au contractat serviciile.

Digi Mobil, si restul companiilor au diverse acorduri incheiate cu operatori din alte tari pentru ca ai lor clienti sa poata vorbi la telefon, sau folosi internetul, fie ca este vorba despre cel 3G, sau cel 4G. In 2018 a fost publicat un studiu care compara vitezele de internet mobil in roaming obtinute in 2017 de catre clientii din diverse tari europene, iar vestile pentru cei ai Digi Mobil, sau ai celorlalti operatori, au fost proaste, din pacate pentru toti romanii.

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, ofera viteze de internet mai mari in roaming

Digi Mobil viteza internet mobil roaming

Digi Mobil, a investit in imbunatatirea retelei in Romania, la fel ca si restul, insa iata ca in 2018 s-au vazut schimbari foarte mari si in ceea ce priveste vitezele de internet mobil pe care romanii le-au inregistrat si in roaming. Daca in 2017 romanii atingeau in roaming viteze medii de internet mobil de 21.95 Mbps, fata de 28.74 Mbps in Romania, iata ca in 2019 lucrurile s-au schimbat mult in bine, multumita si Digi Mobil, sau celorlalte companii de telecomunicatii din tara, plus cele din strainatate.

Digi Mobil, pentru anul 2018 vorbim despre o crestere substantiala a vitezelor de internet in roaming, la 30.74 Mbps, fata de 36.64 Mbps in Romania, deci cresterile au fost atat in strainatate, cat si in tara. Practic, utilizatorii serviciilor Digi Mobil, sau ale altor grupuri telecom, au inregistrat o crestere cu aproape 50% a vitezelor de internet mobil in roaming in 2018 fata de 2017, in timp ce pentru cele din tara cresterea a fost una mult mai moderata, undeva pe la 30%, insa chiar si asa, tot e o crestere.

Digi Mobil, impreuna cu restul companiilor de telecomunicatii, incearca in mod constant sa ofere cele mai bune servicii pentru clientii din Romania, iar asta se pare ca se vede si in beneficiile pe care le avem in strainatate.