Digi Mobil, CADOUL la Precomanda Samsung GALAXY S10

Digi Mobil, a anuntat care este cadoul oferit la fiecare precomanda facuta pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iata ce vor primi clientii romani.

0

Digi Mobil, CADOUL la Precomanda Samsung GALAXY S10

Digi Mobil, al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, are deasemenea Samsung GALAXY S10 disponibil la precomanda in momentul de fata pentru toti clientii interesati. Digi Mobil are listate in momentul de fata telefoanele Samsung GALAXY S10e, Samsung GALAXY S10, si Samsung GALAXY S10 Plus, la precomanda la pret intreg pentru toti cei interesati sa profite de oferte, si sa cumpere telefoanele cu oricare dintre abonamentele sale.

Digi Mobil, are o politica de preturi foarte mici pentru abonamentele sale, asa ca nu poate fi vorba despre subventii oferite pentru telefoane, insa e posibil sa fie permisa cumpararea in rate fara dobanda, desi nu se mentioneaza asta pe undeva. Exact precum alti operatori telecom din Romania, si cei de la Digi Mobil promit sa le ofere clientilor care precomanda Samsung GALAXY S10 o pereche de casti Galaxy Buds, ceea ce este o veste grozava pentru toti cei interesati.

Digi Mobil ofera Galaxy Buds cadou la precomanda Samsung GALAXY S10

Digi Mobil cadou samsung galaxy s10 precomanda

Digi Mobil, oferta este insa foarte limitata, pentru ca, din cate se pare, doar modelele de baza ale seriei Samsung GALAXY S10 sunt listate de catre operator, fara optiunea de a cumpara modelele mai scumpe. Nu se specifica spatiul de stocare pe care-l au aceste versiuni ale Samsung GALAXY S10 vandute de catre Digi Mobil, insa presupun ca e vorba despre cele cu 128 GB spatiu de stocare, avand in vedere si preturile afisate, asa ca la cam atat se rezuma totul.

Digi Mobil, are o diversitate atat de redusa cel mai probabil pentru ca stie care e puterea de cumparare a clientilor sai, sau poate ca doar atat i-a alocat compania Samsung pentru aceasta lansare. Daca Digi Mobil ar fi avut si subventii pentru telefoanele Samsung GALAXY S10, atunci cred ca ar fi putut avea si ceva mai mult interes pentru ele, sau macar rate fara dobanda promovate in paginile in care telefoanele sunt listate la precomanda.

Digi Mobil, va oferi castile Galaxy Buds in limita unui stoc pe care nu l-a dezvaluit, iar telefoanele Samsung GALAXY S10 vor incepe sa fie livrate din data de 8 martie.