Ecranul Huawei MATE X are o PROBLEMA foarte MARE

Huawei MATE X, a fost prezentat in mod oficial de catre compania Huawei ieri, insa o problema foarte mare pentru ecran a fost ascunsa pana astazi.

Ecranul Huawei MATE X are o PROBLEMA foarte MARE

Huawei MATE X, a fost prezentat ieri ca primul telefon pliabil 5G, si din ceea ce a demonstrat compania Huawei, puteai trage usor concluzia ca dispozitivul este net superior Samsung GALAXY FOLD din multe puncte de vedere. Din pacate, ceea ce nu s-a vazut pe scena, au vazut jurnalistii care au avut ocazia de a face poze unei unitati a Huawei MATE X inainte si dupa prezentare, iar din pacate puteti observa ca exista o problema cu ecranul telefonului.

Huawei MATE X, are un ecran pliabil, iar, din pacate, se poate observa faptul ca o cuta ramane in zona ecranului unde se face plierea, semn ca mecanismul creat de catre chinezi nu protejeaza in totalitate ecranul. In cazul Samsung GALAXY FOLD exista o gaura in zona in care ecranul se pliaza, iar din imaginile pe care le-am vazut cu acel telefon, nu par sa existe cute, insa iata ca in Huawei MATE X exista, iar asta pentru ca ecranul e complet intins cand este pliat.

Huawei MATE X are o cuta foarte mare in ecran

Huawei MATE X problema ecran cuta

Huawei MATE X, a fost prezentat cu laude ca nu are vreo gaura in zona in care se pliaza, insa chiar daca ar fi avut, nu cred ca ar fi ajutat in vreun fel la eliminarea cutelor de acest gen, care apar din cauza modului in care e gandit mecanismul. Pentru ca ecranul sa poata fi plicat in totalitate, era nevoie ca lungimea sa sa fie putin mai mare decat a carcasei, altfel s-ar fi intins dincolod e lungimea initiala, iar din aceasta cauza Huawei MATE X are acea cuta formata spre interiorul carcasei.

Huawei MATE X problema ecran incretit

Huawei MATE X, e greu de spus daca aceasta problema exista doar la unitatile de prezentare, sau daca ea este una care va exista si la unitatile finale, insa imi vine foarte greu sa cred ca Huawei ar putea sa o rezolve pana atunci. Chiar si cu o asemenea cuta, Huawei MATE X are mai multa tehnologie integrata decat Samsung GALAXY FOLD, si tot pare a fi o achizitie mai buna, chiar daca unii dintre voi ati sustinut ca de la coreeni pare sa vina un telefon mai solid.

Huawei MATE X, la fel ca si Samsung GALAXY FOLD, este un smartphone aflat la o prima iteratie, asa ca asteptarile trebuie sa fie si ele destul de moderate pentru aceste dispozitive, foarte scumpe, de altfel.