Huawei MATE X, PRET mai MARE ca al GALAXY FOLD, dar MERITA Banii

Huawei MATE X, are un pret mai mare decat cel al Samsung GALAXY FOLD, insa iata ce diferente foarte importante il fac sa merite platit de catre clienti.

Huawei MATE X PRET GALAXY FOLD

Pretul Huawei MATE X a fost anuntat astazi in mod oficial, iar spre surprinderea multora, este chiar mai mare decat cel pe care urmeaza sa il aiba Samsung GALAXY FOLD in momentul in care va fi lansat in Europa. Huawei MATE X urmeaza sa coste 2300 de euro cand va ajunge in magazinele de pe continentul european, fiind cu 300 de euro mai scump decat Samsung GALAXY FOLD, insa vine cu o serie de beneficii care fac ca aceasta diferenta de bani sa merite platita.

Huawei MATE X, va fi oferit exclusiv cu conectivitate 5G, iar Samsung GALAXY FOLD nu a avut deocamdata anuntat pretul pentru versiunea 5G, doar cel pentru versiunea 4G, deci deja scade diferenta dintre ele. Huawei MATE X va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 8 inch, fata de Samsung GALAXY FOLD, care are unul de 7.2 inch, un decupaj mare fiind deasemenea integrat in telefonul coreenilor, deci portiunea care afiseaza imagini e si mai mica.

Pretul Huawei MATE X il face mai scump decat Samsung GALAXY FOLD, dar merita din plin

Huawei MATE X, are deasemenea impartit ecranul principal in doua cu diagonale de 6.6 inch, si 6.2 inch, fata de Samsung GALAXY FOLD, care are doar unul de 4.6 inch, minuscul in comparatie cu ce ofera Huawei. Mergand mai departe, Huawei MATE X ofera incarcare rapida la 55W pentru a incarca bateria de 4500 mAh, mai mare decat cea din Samsung GALAXY FOLD, care are incarcare rapida la sub 30W, iar asta e o foarte mare diferenta intre ele.

Huawei MATE X, are si un alt extrem de mare avantaj fata de Samsung GALAXY FOLD, are doar 11mm grosime cand e pliat, fata de 17mm la coreeni, si nici nu exista vreo despartitura intre ecrane. Huawei MATE X vine cu 8 GB RAM, fata de 12 GB RAM la Samsung GALAXY FOLD, si e posibil ca ecranul sa fie de calitate inferioara, insa chiar si asa, arata mult mai bine, si este mult mai usor de utilizat decat ceea ce au facut coreenii pentru clienti.

Huawei MATE X, costa mai mult decat Samsung GALAXY FOLD doar daca te uiti la pret, insa versiunea 5G de la coreeni va avea un pret extrem de apropiat, iar restul lipsurilor raman acolo.

25 COMENTARII

  1. Astia si cu samsung sunt tot aia care faceau ecranul la tv transparet si puneau vaza cu flori in spatele tv-ului sa se vada pe fundal … Inovatie si creiere de asiatici xeroxosti … sa nu mai vb de android varza complet.

  2. Serios? Nici nu stim cât de rezistent îi dar merită banii? Îi mai subțire ca un iPad pro . Dacă când îi tabletă se îndoaie gresit şi se strică tot ?
    Asta se aplică şi la Samsung
    Să nu mai zic de softul celor două . Dacă vor funcționa gresit după câteva luni ? Sau chiar zile?

  3. Astia si cu samsung sunt tot aia care faceau ecranul la tv transparet si puneau vaza cu flori in spatele tv-ului sa se vada pe fundal … Inovatie si creiere de asiatici xeroxosti … sa nu mai vb de android varza complet.

  4. Panoul frontal e net superior Samsung ca aspect , dar spatele e urat cu spume (nefinisat )
    2300 euro Huawei vs 2000 euro Samsung e clar ca cele 2 nu trăiesc din asta … Sunt produse de nișă asa ca eu as mai sta 2 poate 3 generații pana la maturizare

  5. Ce invidie , esti tampit ? ?
    Singurii care nu intra in cloaca asiaticilor xeroxisti raman cei de la sony… dar acolo alta rasa japan.

  6. Mai subtire, fara notch, fara spatiu intre partile care se pliaza datorita unei balama mult mai misto, cel mai rapid 5g (fold nu are deloc), camerele sunt puse mai misto