RCS & RDS, ATENTIE, VESTE IMPORTANTA pentru Romani

RCS & RDS, are un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce schimbare foarte mare va fi facuta pentru toti clientii in urmatoarele zile.

RCS & RDS, ATENTIE, VESTE IMPORTANT pentru Romani

RCS & RDS, al doilea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, in baza veniturilor inregistrate i ncursul anului 2018, este in centrul unui anunt foarte important pentru clientii din tara. La inceputul lunii trecute, cei de la RCS & RDS au anuntat o crestere de preturi pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar asta din cauza adoptarii OUG 114/2018 de catre Guvernul Romaniei, care aduce o noua taxa pe cifra de afaceri, care trebuia acoperita.

RCS & RDS, a crescut putin preturile pentru aproape toate serviciile pe care le ofera in Romania, scopul fiind de a-si acoperi costurile de functionare, dar si investitiile in viitoarea sa retea de telefonie 5G. Cresterea de preturi aplicata de catre RCS & RDS pentru serviciile sale s-a aplicat din ianuarie pentru contractele noi incheiate de catre clienti, insa cei care sunt deja clienti ai companiei urmeaza sa resimta cresterea de preturi abia din data de 1 martie.

RCS & RDS creste preturile pentru toata lumea de la 1 martie

RCS & RDS, a afirmat ca incepand cu data de 1 martie toti clientii existenti in momentul in care a fost anuntata cresterea preturilor, vor avea aplicata aceasta modificare in factura lunara pe care o primesc de la companie. Toti cei care sunt nemultumiti de preturile noi pentru serviciile RCS & RDS vor avea ocazia de a renunta la ele in maxim o luna de zile din momentul in care primesc factura cu noul pret, asa ca toata lumea are optiunea de a pleca, daca vrea.

RCS & RDS, este deocamdata primul grup de telecomunicatii care si-a crescut preturile pentru servicii din cauza OUG 114/2018, cei de la Telekom amenintand deocamdata doar cu posibilitatea de a refuza sa participe la licitiatia frecventelor 5G. E greu de spus acum daca RCS & RDS va face o amenintare similara, insa e foarte posibil ca alti operatori sa o faca, sau sa-si creasca preturile si sa evite sa se certe cu Guvernul Romaniei intr-o batalie pe care, probabil, n-o pot castiga.

RCS & RDS, nu cred ca va mai face vreun anunt privind cresterea preturilor de la 1 martie, asa ca ati fost avertizati suficient deja.